Jun 2016 updated: jk0-017 vce

JK0-017 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-017/

Pass4sure JK0-017 CompTIA E2C Project+ Certification Exam apply check will be the most suitable choice that you should get ready for the actual CompTIA examination. In order to be considered a preeminent Pass4sure engineers, you cant pass by the actual Pass4sure JK0-017 CompTIA E2C Project+ Certification Exam materials provision. Learn not just the true JK0-017 check answers and questions but the in depth explanation. Passing CompTIA JK0-017 qualification will be the first most important thing, furthermore, you can study numerous specialised knowledge and also activities that can utilized in the future of apply perform.

2016 Jun JK0-017 exam topics

Q51. A project team is comprised of team members based in North America, Europe, the Middle East and the Far East. Which of the following is the MOST efficient means of reporting project updates to all team members? 

A. E-mail to all team members 

B. A daily web conference 

C. A weekly conference call 

D. Face to face meeting at a central location 

Answer: A 


Q52. A project manager is performing activity sequencing using the arrow diagramming method (ADM). Which of the following is true of ADM? 

A. ADM can only represent finish to start dependencies. 

B. ADM cannot represent multiple successor activities. 

C. ADM can only represent activities that are on the critical path. 

D. ADM uses boxes representing activities, and arrows to represent dependencies. 

Answer: A 


Q53. A project manager has determined the probability and impact of identified project risks. A meeting with the project team will be held to determine how to mitigate risks above the project threshold. Which of the following will be created during this meeting? 

A. Risk response strategies 

B. Risk register 

C. Risk assessment 

D. Stakeholder risk tolerance 

Answer: A 


Q54. Which of the following is the BEST report to provide to senior management? 

A. Daily progress report 

B. Milestone report 

C. Quality audit 

D. Work performance report 

Answer: B 


Q55. Which of the following are process groups in the project life cycle? (Select Three). 

A. Accepting 

B. Mitigating 

C. Avoiding 

D. Initiating 

E. Closing 

F. Planning 

Answer: D,E,F 


JK0-017  actual exam

Replace jk0-017 vs pk0-003:

Q56. In an attempt to make a deadline, a North American project manager is able to procure emergency funding for additional people. The resources are located in Europe. Which of the following project components will have to be updated to reflect working with a new time zone location? 

A. Communication plan 

B. Risk management plan 

C. Work Breakdown Structure (WBS) 

D. Project scope statement 

Answer: A 


Q57. A project manager can create a risk breakdown structure (RBS) to determine which of the following? 

A. Risk tolerance 

B. Risk probability 

C. Risk category 

D. Risk impact 

Answer: C 


Q58. Three of the team members are having a conflict with each other. Which of the following steps should the project manager take to minimize the conflict? 

A. Resolve the conflict by terminating the team members. 

B. Ignore the conflict and keep working on the project. 

C. Encourage the team members to resolve the conflict. 

D. Ask the project sponsor to resolve the conflict. 

Answer: C 


Q59. In working with the risk management plan all of the following are ways of dealing with opportunities EXCEPT: 

A. exploiting. 

B. mitigating. 

C. sharing. 

D. enhancing. 

Answer: B 


Q60. A project manager is managing the delivery of a project awarded under a fixed-cost contract. The project cost was poorly planned and underestimated, but the projects overall scope and deadline cannot change. Failure to deliver the project is not an option. Which of the following will MOST likely be affected by these circumstances? 

A. Earned Value (EV) 

B. Quality 

C. Change management 

D. Resource leveling 

Answer: B 



see more CompTIA E2C Project+ Certification Exam