what is jk0-017 [May 2016]

JK0-017 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-017/

Exam Code: JK0-017 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA E2C Project+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-017 Exam.

2016 May JK0-017 Study Guide Questions:

Q1. In order to complete the pre-project setup, which of the following is the MOST important task of the project sponsor? 

A. Obtain funding for the project. 

B. Provide quality review of the deliverables. 

C. Provide leadership to the project team. 

D. Obtain resolution of the application development issues. 

Answer: A 


Q2. Several managers are sharing a project team member, which is impacting the progress of both 

projects. Which of the following BEST describes the situation? 

A. Varying work styles 

B. Schedule variance 

C. Scope creep 

D. Competing resource demands 

Answer: D 


Q3. Which of the following conflict resolution techniques is described as having one of the conflicting parties not deal with the problem? 

A. Negotiating 

B. Compromise 

C. Smoothing 

D. Avoiding 

Answer: D 


2passeasy.com

Down to date jk0-017 vs pk0-003:

Q4. To determine the MOST likely estimate for the length of project activities, a project manager would use which of the following? 

A. PERT 

B. Gantt chart 

C. WBS Dictionary 

D. SPI 

Answer: A 


Q5. During which of the following process groups is the project charter developed? 

A. Pre-project setup 

B. Project execution 

C. Project planning 

D. Project control 

Answer: A 


Q6. Which of the following are examples of a good business case for a new project? (Select Two). 

A. Increased profit opportunity for the customer 

B. Increased billing through maintenance contract 

C. Increased efficiency internally for the customer 

D. Increased engagement length with the customer 

E. Increased billing opportunity for the project team 

Answer: A,C 


2passeasy.com

Actual jk0-017 exam:

Q7. A qualitative analysis identified a server crash as an internal project risk with a medium probability and high adverse impact to the project. The project manager decides to manage this risk by authorizing the purchase and installation of a tape backup unit for the server, to prevent the potential loss of documents. Which of the following risk response strategies was applied in this circumstance? 

A. Acceptance 

B. Transfer 

C. Mitigation 

D. Avoidance 

Answer: C 


Q8. Which of the following is a reason why the project kick-off meeting is important? 

A. It will introduce the team to the projects goals and objectives. 

B. It will provide a detailed timeline for the project and its deliverables. 

C. It will make the executive sponsor aware of project expectations. 

D. It will define the scope of the project. 

Answer: A 


Q9. Which of the following is the MOST common precedence dependency type? 

A. Start-to-Start 

B. Finish-to-Start 

C. Start-to-Finish 

D. Finish-to-Finish 

Answer: B 


Q10. Which of the following shows a project that is presently over its financial budget? 

A. CPI = 1.4 

B. CPI = 0 

C. CV = +$11,000 

D. CPI = 0.8 

Answer: D 



see more CompTIA E2C Project+ Certification Exam