10 tips on comptia jk0-019 exam

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019/

Exam Code: JK0-019 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-019 Exam.

2016 Jun JK0-019 Study Guide Questions:

Q161. Which of the following network access methods is the MOST secure? 

A. PPPoE 

B. SIP 

C. RSH 

D. IPSec 

Answer: D 


Q162. Which of the following provides Kurt, a network technician, resource record information about network nodes such as canonical names? 

A. Proxy server 

B. IPS 

C. DNS 

D. DHCP 

Answer: C 


Q163. Which of the following cable mediums is NOT susceptible to EMI? 

A. Wireless 

B. Fiber 

C. Coaxial 

D. UTP 

Answer: B 


JK0-019  exam answers

Improved jk0-019 dump:

Q164. Users are unable to stay connected to the company's wireless network. Several times throughout the day the users' signals are dropped and they are forced to reconnect to the network. A technician determines the network cabling that supplies the WAP has been run inside with several power lines. Which of the following is the MOST likely cause of the network issue? 

A. A short 

B. Open pairs 

C. ESD 

D. EMI 

Answer: D 


Q165. Which of the following protocols uses UDP to transfer files? 

A. FTP 

B. SFTP 

C. SMTP 

D. TFTP 

Answer: D 


Q166. Which of the following WAN technologies uses a telephone cable? 

A. POTS 

B. FDDI 

C. SONET 

D. Cable modem 

Answer: A 


2passeasy.com

Download n10-005 jk0-019:

Q167. Which of the following is an example of a DHCP failover mechanism? 

A. APIPA 

B. Inactive lease 

C. Reservations 

D. Active lease 

Answer: A 


Q168. Which of the following is the purpose of QoS? 

A. Load balance traffic across multiple LAN and WAN links. 

B. Increase speed of network traffic. 

C. Classify, mark, and prioritize traffic on WAN and LAN links 

D. Guarantee traffic delivery. 

Answer: C 


Q169. A technician is troubleshooting a network connectivity issue with a user's desktop configured to use a static IP address. The technician notes the following configuration: 

IP 172.16.2.0 

NETMASK 255.255.254.0 

DEFAULT GATEWAY 172.16.1.1 

DNS 192.168.1.1 

Which of the following changes will allow the desktop to communicate properly with remote networks? 

A. Changing the DNS to 172.16.1.100 

B. Changing the WINS server to 172.174.136 

C. Changing the netmask to 255.255.255.0 

D. Changing the default gateway to 1 72.16.3.1 

Answer: D 


Q170. Which of the following is used to verify configuration updates on a firewall? 

A. Signature identification 

B. Access control lists 

C. Scanning services 

D. Content filtering 

Answer: A 



see more CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)