jk0-019 comptia network+ certification exam [Jun 2016]

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019/

Top Quality of JK0-019 exam answers materials and preparation labs for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated JK0-019 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) exam Today!

2016 Jun JK0-019 Study Guide Questions:

Q381. 1000BaseT has a MAXIMUM run distance of: 

A. 25 meters (82 feet) 

B. 100 meters (328 feet) 

C. 500 meters (1640 feet) 

D. 1000 meters (3280 feet) 

Answer: B 


Q382. Sandy, a user, is unable to access the company website on a laptop. A network technician verifies that the user can access other Internet pages. According to network troubleshooting methodology, which of the following steps should be taken NEXT? 

A. Remotely connect to Sandy’s laptop and review the network configuration settings. 

B. Ping the web server from inside the network to ensure it is still up and running. 

C. Check to make sure the company’s website is accessible from the Internet. 

D. Ensure the Ethernet cable is securely plugged into Sandy’s laptop. 

Answer: C 


Q383. Which of the following is a hybrid network topology used for fault tolerance, in which all computers MUST connect to each other? 

A. Star 

B. Ring 

C. Bus 

D. Mesh 

Answer: D 


2passeasy.com

Far out jk0-019 comptia network+ certification exam:

Q384. Kurt, an administrator, needs to install a new 100 foot (30 meter) cable run from an IDF switch to the MDF, through a room that has a large number of motors. Which of the following would be the BEST cable type to choose? 

A. CAT3 

B. STP 

C. Coaxial 

D. Fiber 

Answer: D 


Q385. Which of the following ping parameters will set the size of the outgoing packet? 

A. –c 

B. i 

C. R 

D. –s 

Answer: D 


Q386. Which of the following would be used to test out the security of a specific network by allowing it to receive security attacks? 

A. Honeynet 

B. Honeypot 

C. Vulnerability scanner 

D. Network based IDS 

Answer: D 


2passeasy.com

Verified jk0-019 vs n10-005:

Q387. An administrator receives a contract for a server install at a new building. Which of the following should be completed after installing the server? 

A. Log the administrator password used 

B. Test the air temperature 

C. Update the network diagram 

D. Review the evacuation procedures 

Answer: C 


Q388. 802.11g wireless signals operating at 24GHz has a maximum line of sight range of which of the following? 

A. 460 feet (140 meters) 

B. 540 feet (165 meters) 

C. 560 feet (171 meters) 

D. 840 feet (256 meters) 

Answer: A 


Q389. A technician needs to install additional access points for a new high speed connection being added in the new office space. Which of the following will MOST likely be installed to allow additional CAT5 cable connections? 

A. Smart Jack 

B. Demarc 

C. 110 Block 

D. 66 Block 

Answer: C 


Q390. An administrator is using a protocol analyzer to monitor traffic between two servers. However, the only traffic that appears is broadcast and traffic originating from the administrator's PC. Which of the following devices is the administrator plugged into? 

A. Hub 

B. Bridge 

C. Switch 

D. Router 

Answer: C 



see more CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)