jk0-019 vs jk0-023 (231 to 240)

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019/

The particular CompTIA JK0-019 questions and answers are updated through the engineers live. Youll get the latest simulated examination questions that are in keeping with the current CompTIA examination. Much more significantly, the actual update day extended to A hundred and eighty nights, showing you will probably have 50 percent any years time and energy to study JK0-019 places.

2016 Jun JK0-019 exam prep

Q231. Kurt, a technician, wants to prevent users from visiting social networking sites. Which of the following should be configured on the firewall to BEST achieve this? 

A. PAT 

B. Content filter 

C. Implicit deny 

D. NAT 

Answer: B 


Q232. Which of the following wireless technologies can operate at only 5GHz? 

A. 802.11b/g 

B. 802.11g 

C. 802.11b 

D. 802.11a 

Answer: D 


Q233. Which of the following would help a new administrator quickly determine if a network had a VLAN for its publicly accessible servers? 

A. Baselines 

B. Regulations 

C. Logical network diagrams 

D. Wiring schematics 

Answer: C 


Q234. An administrator attempts to open a web page and sees the following error: 'Error 404: Page not found'. The administrator then uses the ping command and finds that the default gateway cannot be pinged. At which of the following layers does the problem MOST likely reside? 

A. Layer 1 

B. Layer 4 

C. Layer 5 

D. Layer 7 

Answer: A 


Q235. Which of the following protocols is used to encrypt data between web servers and web browsers? 

A. SMTP 

B. SIP 

C. HTTP 

D. SSL 

Answer: D 


JK0-019  free download

Improved jk0-019 exam:

Q236. Which of the following would provide a technician with a performance reference point to refer back to after hardware repair? 

A. Baseline 

B. Network map 

C. Wire scheme 

D. Asset management 

Answer: A 


Q237. Which of the following can be configured to restrict specific ports and IP addresses from accessing the internal network? (Select TWO). 

A. Layer 2 switch 

B. MAC address filtering 

C. ACLs 

D. IIS server 

E. Port scanner 

F. Firewall 

Answer: CF 


Q238. After Kurt, a technician, has established a plan of action to resolve the problem, which of the following steps should he perform NEXT? 

A. Establish a theory of probable cause. 

B. Implement preventative measures. 

C. Verify full system functionality. 

D. Implement the solution or escalate as necessary. 

Answer: D 


Q239. Two business partners have recently been connected via a dedicated extranet. It has been discovered that each of the companies are using the same private IP address space. Which of the following will help to resolve potential routing issues? 

A. Multicast 

B. PAT 

C. CIDR 

D. NAT 

Answer: D 


Q240. A technician is using a packet sniffer to identify a server. The technician observes the following network traffic: 

HOST-A TCP 80 -> HOST-B TCP 1328 PUSH 

HOST-B TCP 1328 -> HOST-A TCP 80 PUSH ACK 

HOST-A UDP 69 -> HOSTC UDP 1235 

HOST-C ICMP -> HOST-D ICMP 

Which of the following is MOST likely to be the server? 

A. HOST-A 

B. HOST-B 

C. HOST-C 

D. HOST-D 

Answer: A 



see more CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)