Super ways to jk0-019 comptia academic/e2c network+

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019/

Act now and download your CompTIA JK0-019 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA JK0-019 tutorials. Download Up to the minute CompTIA CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA JK0-019 with a classic professional.

2016 Aug difference between n10-005 and jk0-019:

Q261. An administrator is implementing a wireless network. Which of the following encryption technologies is the MOST secure method and will authenticate devices to the network? 

A. SSH 

B. WEP 

C. VPN 

D. WPA 

Answer: D 


Q262. A company needs strong wireless security enabled for minimal cost. Which of the following security measures is the BEST to use? 

A. WEP 

B. Port filtering 

C. WPA 

D. Longer SSID broadcast intervals 

Answer: C 


Q263. Physical and logical network diagrams are used for which of the following configuration management goals? 

A. Track DHCP distribution 

B. Compare MAC and IP addresses 

C. Document Internet access history 

D. Identity network devices 

Answer: D 


Q264. Which of the following connector types is commonly identified by two rows of pins with four in one row and five in the other? 

A. DB-9 

B. RJ-45 

C. SC 

D. BNC 

Answer: A 


Q265. A managed switch offers which of the following benefits over an unmanaged switch? (Select TWO). 

A. 802.1q 

B. SNMP 

C. Gigabit 

D. Layer 2 forwarding 

E. Fewer collision domains 

Answer: AB 


JK0-019  exam answers

Far out jk0-019 vs n10-004:

Q266. Karen, a network technician, wants to use a packet analyzer to troubleshoot a reported problem with a user's workstation with IP address 192.168.1.45. To identity the workstation's packets Karen wants to use the workstation's MAC address. Which of the following protocols would provide the needed information? 

A. DHCP 

B. ARP 

C. DNS 

D. PING 

Answer: B 


Q267. Sandy, an administrator, believes that the network has been attacked and MAC addresses have been captured allowing unauthorized computers to access the network. Which of the following tools did the attackers MOST likely use to accomplish this? 

A. Intrusion prevention software 

B. Packet sniffer 

C. Intrusion detection software 

D. Port scanner 

Answer: B 


Q268. Which of the following connectors would Karen, a technician, use only for RG-6 cables? 

A. F-connector 

B. MTRJ 

C. RJ-45 

D. RS-232 

Answer: A 


Q269. Which of the following wireless network standards allows for the HIGHEST speeds? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q270. Which of the following would be used to optimize network performance and increase bandwidth availability? 

A. Packet analysis 

B. QoS 

C. Traffic shaping 

D. Fault tolerance 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019 /