15 tips on How to JK0-019 Test Like a Badass [1 to 15]

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019/

Exam Code: JK0-019 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-019 Exam.

2016 Apr JK0-019 Study Guide Questions:

Q1. Karen, a customer, wants to install a wireless network into a shared office space. There are several other wireless networks from other companies that can be detected within the office space. Which of the following should be configured on Karen's wireless network to differentiate it from other wireless network and still provide the BEST performance and security? (Select TWO). 

A. SSID 

B. Channel 

C. Antenna type 

D. Wireless standard 

E. NAT 

Answer: AB 


Q2. A link light on a switch is an example of which of the following Ethernet properties? 

A. Collision detection 

B. Multiple access points 

C. Carrier sense 

D. Collision avoidance 

Answer: C 


Q3. A SONET network typically uses which of the following transmission media? 

A. Single-mode fiber 

B. Multimode fiber 

C. Copper 

D. Wireless 

Answer: A 


Q4. Which of the following would be BEST to use when identifying HTTP traffic running on TCP port 53? 

A. Network layer firewall 

B. Stateful inspection firewall 

C. Zone aware firewall 

D. Application layer firewall 

Answer: D 


Q5. A small amount of spoofed packets are being sent across a network and a large amount of reply packets are being sent back to the network resource. Which of the following BEST describes this security threat? 

A. Worm 

B. Smurf 

C. Logic Bomb 

D. Man-in-the-middle 

Answer: B 


JK0-019 exam topics

Improve JK0-019 rapidshare:

Q6. Which of the following ports would have to be allowed through a firewall to allow SNMP traffic to pass on its default port? (Select TWO). 

A. 22 

B. 23 

C. 143 

D. 161 

E. 162 

F. 8080 

Answer: DE 


Q7. For security reasons a network technician wants to install a Linux based email server, Microsoft web services, and directory services on different servers. Which of the following technologies would be BEST to reduce hard ware costs? 

A. VPN concentrator 

B. Virtual servers 

C. Wireless 

D. Multimode fiber 

Answer: B 


Q8. Which of the following tools would Sandy, a technician, BEST use to trace a wire through an area where multiple wires of the same color are twisted together? 

A. Cable tester 

B. Toner probe 

C. Cable crimper 

D. Punch down tool 

Answer: B 


Q9. Which of the following LAN technology has a MAXIMUM range of 10,000 meters (6 miles)? 

A. 10GBaseER 

B. 10GBaseSW 

C. 10GBaseLW 

D. 10GBaseEW 

Answer: C 


Q10. Which of the following connectors push and twist-on? 

A. LC 

B. SC 

C. ST 

D. RJ-45 

Answer: C 


JK0-019 vce

Accurate JK0-019 practice exam:

Q11. Which of the following authenticates a web server to the remote client in PKI? 

A. FQDN 

B. DNS name 

C. Public key 

D. Private key 

Answer: C 


Q12. For which of the following reasons could a single server’s NIC transmit packets from multiple MAC address sources? 

A. The server contains several virtual machines and the MAC addresses are from the virtual machines. 

B. The server is hosting a web server and the MAC addresses are from connected browsers. 

C. The server is hosting a proxy server and the MAC addresses are from the connected clients. 

D. The server NIC is starting to fail and should be replaced. 

Answer: A 


Q13. Which of the following ports would Kurt, a technician, need to open on a firewall to allow SSH on the default port? 

A. 20 

B. 21 

C. 22 

D. 23 

Answer: C 


Q14. Users are unable to access the company’s intranet website. Which of the following attacks has the network MOST likely experienced? 

A. Man-in-the-middle 

B. Smurf 

C. Trojan 

D. DoS 

Answer: D 


Q15. Creating a uniform user environment throughout the network can BEST be achieved by using which of the following? 

A. Honeypots 

B. Virtual switches 

C. Virtual PBX 

D. Virtual desktops 

Answer: D 



see more CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)