10 tips on what is jk0-019

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JK0-019/

Exam Code: JK0-019 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-019 Exam.

2016 May JK0-019 Study Guide Questions:

Q191. A wireless LAN discovery tool that sends a null probe request to seek out wireless LANs, is a component of which of the following? 

A. War driving 

B. War chalking 

C. WEP cracking 

D. An evil twin 

Answer: A 


Q192. Which of the following network scanners detects and sends out alerts for malicious network activity? 

A. Packet sniffers 

B. IDS 

C. Port scanners 

D. IPS 

Answer: B 


Q193. A computer is able to ping other devices on the same network but is unable to ping devices on another network. Which of the following needs to be configured? 

A. DNS primary server 

B. Host route 

C. Proxy ARP 

D. Default gateway 

Answer: D 


JK0-019  brain dumps

Most recent comptia network+ certification exam (jk0-019):

Q194. A technician is working on a SOHO wireless network and notices that the wireless adaptor in the laptop shows excellent connection at 11Mbps. The technician has a wireless N adaptor. Which of the following would BEST describe this connection speed? 

A. The laptop is too far away from the WAP. 

B. The WAP is using 802.11a frequencies. 

C. The laptop is only set to allow 802.11n connections. 

D. The technician is on an 802.11b network. 

Answer: D 


Q195. When verifying a new wireless installation the administrator is unable to see a wireless signal with any wireless laptop. The MOST likely problem is: 

A. The SSID is not set to broadcast 

B. An incorrect channel is being used 

C. Incorrect client security settings are configured 

D. Incorrect client configuration on the laptops 

Answer: A 


Q196. Which of the following would Joe, a technician, configure to modify the time a device will hold an IP address provided through DHCP? 

A. DNS suffixes 

B. Leases 

C. Static IP addressing 

D. Reservations 

Answer: B 


2passeasy.com

Download difference between n10-005 and jk0-019:

Q197. Which of the following protocols is commonly used by ping? 

A. SIP 

B. ICMP 

C. TFTP 

D. ARP 

Answer: B 


Q198. Which of the following tools allows Kurt, an administrator, to test connectivity between two computers? 

A. route 

B. ping 

C. ipconfig 

D. tfconfig 

Answer: B 


Q199. Joe, a user, is unable to reach websites, but is able to ping several Internet IPv4 addresses. Which of the following is the MOST likely problem? 

A. Incorrect subnet mask 

B. Incorrect DNS 

C. Missing default gateway 

D. Incorrect IPv6 address 

Answer: B 


Q200. Teachers and students at a school currently share the same bandwidth. The Internet performance for the teachers in the classroom is becoming extremely slow. Which of the following is the BEST method to mitigate the issue? 

A. Increased uptime 

B. Caching engines 

C. Traffic shaping 

D. Load balancing 

Answer: C 



see more CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)