Get Smart with juniper jncia jn0-102

JN0-102 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/JN0-102/

Ucertify senior Juniper professors as well as specialists may accept in which Ucertify Juniper JN0-102 test answers and questions are usually almost appropriate. The particular complete price regarding Junos, Associate (JNCIA-Junos) has been almost 95 percent. Above ing, we might prove the JN0-102 examine materials produced beneficial guide for Juniper prospects. Our JN0-102 pdf worth the examinees sparing with out to examine. You are able to bet your own trunk youll have a optimistic outcome by the Ucertify Junos, Associate (JNCIA-Junos) practice tests.

2016 Jul juniper jncia-junos jn0-102:

Q41. By default, if equal-cost paths exist for the same destination, which action will the router take? 

A. Drop half the traffic. 

B. Make a copy of the traffic and send it to both destinations. 

C. Load-balance traffic between the available paths. 

D. Randomly select one of the available paths to send traffic. 

Answer: D 


Q42. You have been asked to create a static route with a next hop that is not directly connected to the router. 

Which configuration parameter enables the static route to accomplish this scenario? 

A. resolve 

B. indirect 

C. next-hop 

D. recursive 

Answer: A 


Q43. You have been asked to use a 23-bit network mask to segment the network block 

209.18.12.0. 

How many usable host addresses will there be per subnet? 

A. 510 

B. 1022 

C. 2046 

D. 8190 

Answer: A 


Q44. Which command do you use to display the messages seen during the last system boot? 

A. show system boot-messages 

B. show chassis messages 

C. show file system boot-messages 

D. show boot-log messages 

Answer: A 


Q45. Which process is responsible for the configuration of the router and all user commands on a Junos device? 

A. rpd 

B. chassisd 

C. dcd 

D. mgd 

Answer: D 


JN0-102  simulations

Abreast of the times jn0-102 study guide pdf:

Q46. What is the default SNMP permission level on Junos devices? 

A. read 

B. read-write 

C. read-only 

D. write 

Answer: C 


Q47. -- Exhibit --[edit policy-options policy-statement my-policy] 

user@router# show 

term reject { 

then reject; 

term match { 

from { 

protocolbgp; 

route-filter 10.10.10.0/24 exact; 

-- Exhibit --

Referring to the exhibit, you must move the match term above the reject term. 

Which command would accomplish this task? 

A. set term match from policy reject 

B. up 1 copy policy-statement my-policy term match to term before-reject 

C. activate term match to policy 

D. insert term match before term reject 

Answer: D 


Q48. Which statement is true regarding the forwarding plane? 

A. The forwarding plane is contained within the Routing Engine (RE). 

B. The forwarding plane processes and evaluates exception traffic. 

C. The forwarding plane contains the Packet Forwarding Engine (PFE). 

D. The forwarding plane is not present on all platforms running the Junos OS. 

Answer: C 


Q49. What represents the decimal equivalence of 11100111? 

A. 195 

B. 223 

C. 230 

D. 231 

Answer: D 


Q50. Which login class permission will allow a user to use the telnet utility? 

A. network permission 

B. maintenance permission 

C. supervisor permission 

D. shell permission 

Answer: A 



see more Junos, Associate (JNCIA-Junos)