May 2016 updated: lx0-103 exam

LX0-103 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/LX0-103/

Vivid of LX0-103 download materials and secret for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated LX0-103 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Linux+ [Powered by LPI] 1 exam Today!

2016 May LX0-103 Study Guide Questions:

Q21. - (Topic 1) 

Which of the following statements is correct when talking about /proc/? 

A. All changes to files in /proc/ are stored in /etc/proc.d/ and restored on reboot. 

B. All files within /proc/ are read-only and their contents cannot be changed. 

C. All changes to files in /proc/ are immediately recognized by the kernel. 

D. All files within /proc/ are only readable by the root user. 

Answer: C 


Q22. - (Topic 3) 

Which of the following are valid stream redirection operators within Bash? (Choose THREE correct answers.) 

A. < 

B. <<< 

C. > 

D. >>> 

E. %> 

Answer: A,B,C 


Q23. - (Topic 4) 

Which of the following is the device file name for the second partition on the only SCSI drive? 

A. /dev/hda1 

B. /dev/sda2 

C. /dev/sd0a2 

D. /dev/sd1p2 

Answer: B 


LX0-103  download

Up to the minute lx0-103 pdf:

Q24. - (Topic 3) 

Immediately after deleting 3 lines of text in vi and moving the cursor to a different line, which single character command will insert the deleted content below the current line? 

A. i (lowercase) 

B. P (uppercase) 

C. p (lowercase) 

D. U (uppercase) 

E. u (lowercase) 

Answer: C 


Q25. - (Topic 3) 

Which of the following commands will NOT update the modify timestamp on the file /tmp/myfile.txt? 

A. file /tmp/myfile.txt 

B. echo "Hello" >/tmp/myfile.txt 

C. sed -ie "s/1/2/" /tmp/myfile.txt 

D. echo -n "Hello" >>/tmp/myfile.txt 

E. touch /tmp/myfile.txt 

Answer: A 


Q26. - (Topic 4) 

Which utility would be used to change how often a filesystem check is performed on an ext2 filesystem without losing any data stored on that filesystem? 

A. mod2fs 

B. fsck 

C. tune2fs 

D. mke2fs 

E. fixe2fs 

Answer: C 


2passeasy.com

High value lx0-103 and lx0-104:

Q27. - (Topic 4) 

In order to display all currently mounted filesystems, which of the following commands could be used? (Choose TWO correct answers.) 

A. cat /proc/self/mounts 

B. free 

C. mount 

D. lsmounts 

E. cat /proc/filesystems 

Answer: A,C 


Q28. - (Topic 4) 

Which of the following commands changes the ownership of file.txt to the user dan and the group staff? 

A. chown dan/staff file.txt 

B. chown dan:staff file.txt 

C. chown -u dan -g staff file.txt 

D. chown dan -g staff file.txt 

Answer: B 


Q29. - (Topic 2) 

Which of the following commands is used to update the list of available packages when using dpkg based package management? 

A. apt-get update 

B. apt-get upgrade 

C. apt-cache update 

D. apt-get refresh 

E. apt-cache upgrade 

Answer: A 


Q30. - (Topic 1) 

Which run levels should never be declared as the default run level when using SysV init? (Choose TWO correct answers.) 

A. 0 

B. 1 

C. 3 

D. 5 

E. 6 

Answer: A,E 

Topic 2, Linux Installation and Package Management 



see more CompTIA Linux+ [Powered by LPI] 1