10 tips on How to LX0-104 Test Like a Badass [31 to 40]

LX0-104 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/LX0-104/

With the aid of Actualtests LX0-104 dumps, you can obtain a great end result simply that make an individual move CompTIA check. Furthermore, in the event you been unsuccessful within the LX0-104 test the very first time of employing the products, almost all cash you have to pay will probably be return. You only need to send out your LX0-104 report log since the pdf file to all of us. Following credit reporting your information, we will return the amount of money as well as give it back in your consideration as soon as possible.

2016 Jun LX0-104 test preparation

Q31. - (Topic 4) 

What is true regarding the file ~/.forward? 

A. As it is owned by the MTA and not writable by the user, it must be edited using the editaliases command. 

B. After editing ~/.forward the user must run newaliases to make the mail server aware of the changes. 

C. Using ~/.forward, root may configure any email address whereas all other users may configure only their own addresses. 

D. When configured correctly, ~/.forward can be used to forward each incoming mail to more than one other recipient. 

Answer: D 


Q32. - (Topic 5) 

On a regular users workstation the route command takes a long time before printing out the routing table. Which of the following errors does that indicate? 

A. The local routing information may be corrupted and must be re-validated using a routing protocol. 

B. One of the routers in the routing table is not available which causes the automatic router failure detection mechanism (ARF-D) to wait for a timeout. 

C. There may accidentally be more than one default router in which case a default router election has to be done on the network in order to choose one router as the default. 

D. DNS resolution may not be working as route by default tries to resolve names of routers and destinations and may run into a timeout. 

Answer: D 


Q33. - (Topic 5) 

Which of the following keywords can be used in the file /etc/resolv.conf? (Choose TWO correct answers.) 

A. substitute 

B. nameserver 

C. search 

D. lookup 

E. method 

Answer: B,C 


Q34. CORRECT TEXT - (Topic 6) 

On a Linux system with shadow passwords enabled, which file in the file system contains the password hashes of all local users? (Specify the full name of the file, including path.) 

Answer: /etc/shadow 


Q35. - (Topic 6) 

What is a purpose of an SSH host key? 

A. It must be sent by any SSH client in addition to a user key in order to identify the client's host. 

B. It provides the server's identity information to connecting SSH clients. 

C. It is the root key by which all user SSH keys must be signed. 

D. It authenticates any user that logs into a remote machine from the key's host. 

E. It is used by system services like cron, syslog or a backup job to automatically connect to remote hosts. 

Answer: B 


LX0-104  exam cost

Up to date LX0-104 brain dumps:

Q36. - (Topic 5) 

Which of the following is a valid IPv6 address? 

A. 2001:db8:3241::1 

B. 2001::db8:4581::1 

C. 2001:db8:0g41::1 

D. 2001%db8%9990%%1 

E. 2001.db8.819f..1 

Answer: A 


Q37. - (Topic 3) 

Which commands can be used to change a user's account aging information? (Choose THREE correct answers.) 

A. usermod 

B. passwd 

C. chattr 

D. chage 

E. chsh 

Answer: A,B,D 


Q38. - (Topic 2) 

What is the purpose of a screen reader? 

A. It reads text displayed on the screen to blind or visually impaired people. 

B. It reads the parameters of the attached monitors and creates an appropriate X11 configuration. 

C. It displays lines and markers to help people use speed reading techniques. 

D. It manages and displays files that contain e-books. 

Answer: A 


Q39. - (Topic 3) 

Which command can be used to delete a group from a Linux system? 

A. groupdel 

B. groupmod C. groups 

D. groupedit 

Answer: A 


Q40. - (Topic 4) 

Which of the following commands is used to rotate, compress, and mail system logs? 

A. rotatelog 

B. striplog 

C. syslogd --rotate 

D. logrotate 

E. logger 

Answer: D 



see more CompTIA Linux+ [Powered by LPI] - Exam 2