[Accurate] N10-004 CompTIA dumps 226-240 (Mar 2016)

N10-004 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-004/

Exam Code: N10-004 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ (2009 Edition)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass N10-004 Exam.

2016 Mar N10-004 Study Guide Questions:

Q226. An administrator needs to terminate network cables that have just been installed in the main communications closet. Which of the following tools is required?

A. Multimeter

B. Snips

C. Toner probe

D. Punch down tool

Answer: D


Q227. A user reports being occasionally disconnected from the server. Which of the following tools could the technician use to determine if it is the client or the server that is dropping the connection?

A. Packet sniffer

B. Multimeter

C. Load balancer

D. Throughput tester

Answer: A


Q228. If cable is rated for 10GBaseT, how much theoretical bandwidth can this cable provide in megabits per second (Mbps)?

A. 10Mbps

B. 100Mbps

C. 1000Mbps

D. 10000Mbps

Answer: D


Q229. A small amount of spoofed packets are being sent across a network and a large amount of reply packets are being sent back to the network resource. Which of the following BEST describes this security threat?

A. Worm

B. Smurf

C. Logic Bomb

D. Man-in-the-middle

Answer: B


Q230. Which of the following connector types is commonly identified by two rows of pins with four in one row and five in the other?

A. DB-9

B. RJ-45

C. SC

D. BNC

Answer: A


N10-004 test question

Renovate N10-004 sample question:

Q231. Which of the following monitors a server to see which protocols might be in use?

A. Ping sweep

B. Intrusion detection software

C. Port scanner

D. Wireless packet sniffer

Answer: C


Q232. Which of the following would be used to connect two IDFs in the same building with the LAN, while minimizing crosstalk?

A. RG-6

B. STP

C. CAT3

D. UTP

Answer: B


Q233. When ordering a T1 line, the network technician tells the telecommunications company that a particular device is not needed since it is built-in to the router's T1 port. Which of the following devices is the technician referring to?

A. CSU/DSU

B. ATM

C. TDR

D. DWDM

Answer: A


Q234. After a baseline check was completed it was noted that the network was working far below the level of the last baseline. Which of the following should the technician do NEXT to determine where the network problems are occurring?

A. Upgrade the firmware on all routers and switches

B. Reboot the entire network one device at a time

C. Conduct a network traffic analysis

D. Rerun the baseline to ensure the results were correct

Answer: C


Q235. A company wants to secure access to its internal wireless network. The company wants to use the most secure means to access the network. Which of the following is the BEST choice for wireless security in this situation?

A. WEP encryption

B. Channel rotation

C. Disable SSID

D. WPA encryption

Answer: D


N10-004 torrent

Free N10-004 sample question:

Q236. A technician at a company providing online, real-time media streaming to the Internet needs a network technology that will reduce bandwidth while delivering high throughput. Which of the following can the technician implement to fit these requirements?

A. Subnetting

B. Unicast

C. Broadcast

D. Multicast

Answer: D


Q237. Users are unable to access the Internet but the users are able to send/receive email from their desktops. Which of the following ports is MOST likely being blocked?

A. 25

B. 80

C. 110

D. 143

Answer: B


Q238. In an enterprise setting, access switches providing network connectivity placed throughout a building are typically connected to a backbone called the:

A. MDF.

B. proxy.

C. demarcation point.

D. smart jack.

Answer: A


Q239. The administrator's ISP indicates that they will need an autonomous system number to begin routing external network traffic. Which of the following protocols should the ISP plan to use?

A. IS-IS

B. RIPv2

C. OSPF

D. BGP

Answer: D


Q240. An administrator only has one public IP address that must be shared among five employees. Which of the following network schemes should be used?

A. SNAT

B. SNAP

C. NAC

D. MPLS

Answer: A