[May 2016] n10-005 study guide

N10-005 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-005/

Pinpoint of N10-005 practice question materials and guidance for CompTIA certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated N10-005 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam exam Today!

2016 May N10-005 Study Guide Questions:

Q281. A technician is having issues accessing the Internet from the workstation. They are able to ping the DNS server and their default gateway. Which of the following commands can be used to verify DNS is functioning properly? 

A. nslookup 

B. netstat 

C. traceroute 

D. nbtstat 

Answer: A 


Q282. Which of the following security methods is used to attract users attempting to gain unauthorized access to various systems within a single network? 

A. Network based IDS 

B. Firewall 

C. Network based IPS 

D. Honeynet 

Answer: D 


Q283. Which of the following can MOST likely cause intermittent connection problems with a CAT5 network cable? 

A. Cable has been looped too many times. 

B. Cable has a twist tie attached too close to the connector. 

C. Cable is too warm. 

D. Cable is run too close to a fluorescent light. 

Answer: D 


N10-005  practice question

Avant-garde n10-005 comptia network+ pdf:

Q284. Which of the following is the reason why a company’s network may contain a DHCP server? 

A. To assign IP addresses to devices on the network 

B. To convert IP addresses to fully qualified domain names 

C. To provide POP3 and IMAP email functionality 

D. To allow secure remote access 

Answer: A 


Q285. The application layer in the TCP/IP model is comparable to which of the following layers in the OSI model? 

A. Layer 2 

B. Layer 5 

C. Layer 6 

D. Layer 7 

Answer: D 


Q286. Which of the following is the minimum subnet mask to allow 172.16.1.5 and 172.16.4.3 to be on the same subnet? 

A. /19 

B. /21 

C. /22 

D. /24 

Answer: B 


2passeasy.com

Exact network+ pdf n10-005:

Q287. CORRECT TEXT 

You have been tasked with testing a CAT5 cable. A summary of the test results can be found on the screen. 

Step 1: Select the tool that was used to create the cable test results. 

Step 2: Interpret the best results and select the options that explains the results. 


Answer: 


Q288. A company has been given a Class C address to be utilized for all devices. The company has several subnets and the largest subnet has 15 hosts. Which of the following represents the MINIMUM CIDR notation of this subnet mask? 

A. /26 

B. /27 

C. /28 

D. /29 

Answer: B 


Q289. A technician needs to install a new wireless encryption system. They are evaluating the feasibility of implementing WPA. WPA increases protection over WEP by implementing which of the following? 

A. Strong RC4 encryption 

B. Shared secret keys 

C. AES encryption 

D. Key rotation 

Answer: D 


Q290. An administrator would like to inspect all traffic flowing over the SMTP protocol on a given network. 

Which of the following tools would accomplish this? (Select TWO). 

A. Packet sniffer 

B. Honeypot 

C. Port mirroring 

D. IPS 

E. Port scanner 

F. IDS 

Answer: AC 



see more CompTIA Network+ Certification Exam