[Rebirth] network+ free practice test n10-005

N10-005 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-005/

Tested of N10-005 practice exam materials and interactive bootcamp for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated N10-005 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam exam Today!

2016 Jun N10-005 Study Guide Questions:

Q231. Which of the following standards can operate at either 20MHz or 40MHz channel spacing? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q232. Which of the following LAN technologies is used to provide a MAXIMUM bandwidth of 1Gbps through singlemode fiber? 

A. 10GBaseLR 

B. 100BaseFX 

C. 100BaseTX 

D. 1000BaseX 

Answer: D 


Q233. A consultant is installing new WAPs for an office using wall mounts. Which of the following is the BEST location for the new boxes for signal strength and coverage? 

A. Above the suspended ceiling with antennas positioned upward. 

B. Close to the floor level to allow the signal to traverse the floor laterally. 

C. Close to the suspended ceiling, but not above. 

D. Above the suspended ceiling with antennas positioned downward. 

Answer: C 


2passeasy.com

Most recent testout network pro n10-005 answers:

Q234. A user moves from one office to another. When the user logs onto their computer, it has local access to shared drives but no Internet access. A technician determines that the computer has an IP address in the wrong subnet. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Incorrect VLAN 

B. MTU mismatch 

C. Hijacked HOSTS file 

D. Missing routes 

Answer: A 


Q235. A company needs to find a way to best route latency-sensitive traffic appropriately on an already congested network. Which of the following would be BEST suited for this purpose? 

A. QoS 

B. PPPoE 

C. RADIUS 

D. VPN 

Answer: A 


Q236. Discover, Offer, Request, and Acknowledge are the steps for which of the following protocols? 

A. DNS 

B. DOS 

C. DHCP 

D. DSL 

Answer: C 


2passeasy.com

Breathing comptia network+ pdf n10-005:

Q237. CORRECT TEXT 

Workstations are unable to access the internet after a recent power outage. Configure the appropriate devices to ensure All workstations have internet connectivity. 


Answer: 


Q238. Which of the following DNS records must be queried to resolve the IPv6 address of a website? 

A. CNAME 

B. PTR 

C. AAAA 

D. A 

Answer: C 


Q239. An application is using port 2000 on a PC. Which of the following could an administrator do to determine what software is listening on that port? 

A. Run netstat 

B. Run dig 

C. Run nbtstat 

D. Run tracert 

Answer: A 


Q240. A company has recently allowed its employees to telecommute two days a week. The employees MUST have a minimum of 1Mbps non-shared connection to the Internet. Which of the following MUST the employees have at their home in order to connect to the Internet? 

A. ISDN 

B. Cable modem 

C. DSL 

D. Dial-up networking 

Answer: C 



see more CompTIA Network+ Certification Exam