n10-005 lead2pass : Jun 2016 Edition

N10-005 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-005/

CompTIA certification is the planets many well-respected global certification. So N10-005 is quite essential for those who find themselves anxious to penetrate the This company. However it is extremely tough for those who are hectic functioning or perhaps learning to pass the CompTIA Network+ Certification Exam examination. Pass4sure CompTIA N10-005 study guides will help you saving a large amount of period,energy and resource in the N10-005 examination. Youll be able to manage this N10-005 examination effectively by our N10-005 pdf and examination engine. We could keep your item in a timely manner and invite people to discover CompTIA understanding quickly. You can also down load the CompTIA N10-005 pdf demo model totally free.

2016 Jun N10-005 answers

Q1. Which of the following wireless standards is the only one capable of operating in either of the 802.11 wireless spectrums? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: D 


Q2. Which of the following BEST describes the definition of DHCP? 

A. DHCP is utilized to dynamically lease IP addresses to hosts. 

B. DHCP is utilized to statically lease IP address to hosts. 

C. DHCP is utilized to permanently lease IP address dynamically to hosts. 

D. DHCP is utilized to permanently lease IP address statically to hosts. 

Answer: A 


Q3. A user wants to connect seven PCs together for a game night. Which of the following should the user install to help with this task? 

A. Media convertor 

B. Switch 

C. Firewall 

D. Bridge 

Answer: B 


Q4. Which of the following wireless security measures, although widely implemented, does not provide strong security? 

A. IPSec 

B. WPA2 

C. MAC address filtering 

D. 802.1x 

Answer: C 


Q5. A technician working for a company with a wireless network named WirelessA notices a second wireless network named WirelessB. WirelessB is MOST likely a: 

A. man-in-the-middle attack 

B. rogue access point 

C. evil twin 

D. packet sniffer 

Answer: B 


N10-005  answers

Up to the minute testout network pro n10-005 answers:

Q6. Which of the following addresses is a class B private address? 

A. 132.216.14.184 

B. 152.119.25.213 

C. 162.17.43.22 

D. 172.23.226.34 

Answer: D 


Q7. DRAG DROP 

GigSwitch1 is currently configured with a speed of 100 and Duplex is set to Auto on all interfaces. Interface 2 will be connected to GigSwitch2 which is used for all departments. Interface 1 will be used for HR traffic only. 

GigSwitch1 needs to be configured with the following parameters: 

Configure the necessary protocol to prevent switching loops 

Configure GigSwitch1 with a /24 IP address for management 

Traffic across Interface 1 needs to be forced to accept and receive up to 100Mbps data at the same time 

Traffic across Interface 2 needs to be forced to use Gigabit speeds and maximum performance 

Drag and drop the appropriate configurations to their corresponding requirements. All placeholders must be filled. Not all configurations will be used. 


Answer: 


Q8. A network technician is doing a wireless audit and finds an SSID that does not match the company’s SSID. The company uses the SSID of ABC123, and the SSID the technician found is Default. Which of the following threats did the network technician find? 

A. AP isolation 

B. DDoS 

C. Evil twin 

D. Rogue AP 

Answer: D 


Q9. An administrator determines there are an excessive number of packets being sent to a web server repeatedly by a small number of external IP addresses. This is an example of which of the following attacks? 

A. DDoS 

B. Viruses 

C. Worms 

D. Man-in-the-middle 

Answer: A 


Q10. Which wireless standard works at a MAXIMUM data rate of up to 11Mbps? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.1q 

Answer: B 



see more CompTIA Network+ Certification Exam