[Jun 2016] n10-005 pdf download

N10-005 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-005/

The particular CompTIA N10-005 answers and questions are up to date by our own technicians in real time. Youll get the latest simulated examination concerns which can be in keeping with the present CompTIA test. More notably, the actual update date prolonged in order to A hundred and eighty times, displaying that you will have fifty percent the years time to examine N10-005 dumps.

2016 Jun N10-005 free practice test

Q81. A customer wants to keep cost to a minimum and has only ordered a single static IP address from the ISP. Which of the following must be configured on the router to allow for all the computers to share the same public IP address? 

A. VLANs 

B. PoE 

C. PAT 

D. VPN 

Answer: C 


Q82. Network upgrades have been completed and the WINS server was shutdown. It was decided that NetBIOS network traffic will no longer be permitted. Which of the following will accomplish this objective? 

A. Content filtering 

B. Port filtering 

C. MAC filtering 

D. IP filtering 

Answer: B 


Q83. Which of the following authentication solutions use tickets that include valid credentials to access additional network resources? 

A. Kerberos 

B. RADIUS 

C. Multi-factor authentication 

D. TACACS+ 

Answer: A 


Q84. A network technician is troubleshooting signal problems with certain WAPs in an office and finds consistently high ping times across the units. Such an issue is called which of the following? 

A. Latency 

B. Attenuation 

C. Crosstalk 

D. Frequency hopping 

Answer: A 


Q85. Management has decided that they want a high level of security. They do not want Internet requests coming directly from users. Which of the following is the BEST recommendation? 

A. Content filter 

B. Proxy server 

C. Layer 3 switch 

D. Firewall 

Answer: B 


N10-005  free download

Most up-to-date n10-005 - comptia network+ crammaster:

Q86. While working on a PC, a technician notices 0.0.0.0 in the routing table. Which of the following does this indicate? 

A. It is the default route. 

B. This is the address for the DHCP server. 

C. The PC has not been assigned an IP address. 

D. The firewall is down. 

Answer: A 


Q87. Which of the following can be used to compromise a WPA encrypted wireless network when the rainbow table does not contain the key? 

A. Evil twin 

B. War chalking 

C. Buffer overflow 

D. Virus 

Answer: A 


Q88. Which of the following reduces the deployment cost of a wireless LAN? 

A. WPA 

B. 802.1x 

C. MIMO 

D. PoE 

Answer: D 


Q89. After a new user moves furniture into a cubicle, the computer does not connect to the network any longer. 

Which of the following would be the MOST likely reason? (Select TWO). 

A. Bad Ethernet switch port 

B. TX/RX reversed 

C. Bad connectors 

D. Bad patch cable 

E. Mismatched MTU 

Answer: CD 


Q90. A technician is troubleshooting a network issue and needs to view network traffic on a switch in real-time. Which of the following would allow the technician to view network traffic on a switch? 

A. ISAKMP 

B. Port forwarding 

C. Port security 

D. Port mirroring 

Answer: D 



see more CompTIA Network+ Certification Exam