28 tips on How to N10-005 Test Like a Badass [253 to 280]

N10-005 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-005/

Downloadable of N10-005 actual exam materials and testing material for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated N10-005 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam exam Today!

2016 Apr N10-005 Study Guide Questions:

Q253. 802.11n can operate at which of the following frequencies? (Select TWO). 

A. 2.4Mhz 

B. 2.5Mhz 

C. 5Mhz 

D. 2.4Ghz 

E. 2.5Ghz 

F. 5Ghz 

Answer: DF 


Q254. A user is trying to connect to the wireless network in the office but is unable to establish a consistent connection. The computer alternates connecting between several similarly configured access points. Which of the following would be the BEST way to address this issues? 

A. Adjust the signal strength of the access points with minimal coverage overlap. 

B. Increase the pool in each of the access points to avoid running out of IPs. 

C. Configure each access point to use a different method of encryption than the others. 

D. Reconfigure each of the access points so that they broadcast different SSIDs. 

Answer: A 


Q255. A network technician is troubleshooting signal problems with certain WAPs in an office and finds consistently high ping times across the units. Such an issue is called which of the following? 

A. Latency 

B. Attenuation 

C. Crosstalk 

D. Frequency hopping 

Answer: A 


Q256. Which of the following DHCP options is used to exclude IP addresses from being distributed to other computers? 

A. Reservations 

B. Suffixes 

C. Leases 

D. Gateways 

Answer: A 


Q257. Which of the following network appliances will only detect and not prevent malicious network activity? 

A. IDS 

B. Network sniffer 

C. IPS 

D. Firewall 

Answer: A 


Q258. A technician finds that the network card is no longer functioning. At which of the following OSI layers is the problem occurring? 

A. Layer 1 

B. Layer 3 

C. Layer 5 

D. Layer 7 

Answer: A 


Q259. Which of the following has the LEAST amount of collisions in a domain? 

A. Bridge 

B. Hub 

C. Repeater 

D. Switch 

Answer: D 


Q260. The network administrator installed a new dipole antenna that extends 100 feet (30.48 meters) from the existing AP. All components are correct, functional, and installed properly. However, during validation, there is a very weak signal coming from the antenna. 

Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. The installation exceeds the link limitations 

B. The antenna is mounted for vertical polarization 

C. The dBi output of the antenna is too low 

D. The radio is too powerful for the installation 

Answer: A 


Q261. Which of the following network protocols is used for a secure command line interface for management of network devices? 

A. SSH 

B. TELNET 

C. IGMP 

D. HTTP 

Answer: A 


N10-005 exam topics

Replace N10-005 test question:

Q262. A company has asked the network administrator to restrict access to any websites with unauthorized material. Which of the following technologies would BEST accomplish this? 

A. Content filter 

B. Packet filter 

C. IPS 

D. IDS 

Answer: A 


Q263. Which of the following components of wiring distribution is referred to as the core communications closet for an organization? 

A. MDF 

B. Smart jack 

C. IDF 

D. Demarc extension 

Answer: A 


Q264. A network administrator has just been notified about the loss of Internet connectivity. Another technician had just performed non-scheduled maintenance and mentioned that some cabling may have been moved. Which of the following MOST likely caused the loss of Internet connectivity? 

A. Broadcast storm 

B. TX/RX cables reversed 

C. Mismatched MTU 

D. Incorrect routing table 

Answer: B 


Q265. Multiple computers are connected to a hub near a wall plate. In order to get to the computers, students step on and around the cable that connects the teacher’s station, a few feet away, to the same hub. The teacher is experiencing no network connectivity. Which of the following is MOST likely the problem? 

A. Cross-talk 

B. Split cables 

C. Distance 

D. EMI 

Answer: B 


Q266. After a new user moves furniture into a cubicle, the computer does not connect to the network any longer. 

Which of the following would be the MOST likely reason? (Select TWO). 

A. Bad Ethernet switch port 

B. TX/RX reversed 

C. Bad connectors 

D. Bad patch cable 

E. Mismatched MTU 

Answer: CD 


Q267. Which of the following can a network technician change to help limit war driving? 

A. Signal strength 

B. SSID 

C. Frequency 

D. Channel 

Answer: A 


Q268. Which of the following WAN technologies has synchronous up/down speeds? 

A. T1 

B. ADSL 

C. Satellite 

D. Cable broadband 

Answer: A 


Q269. A company wants an administrator to perform a vulnerability test. The administrator finds the company has a POTS phone system. Which of the following can the administrator use 

to point out the phone system vulnerability? 

A. Honeypot 

B. Butt set 

C. Spyware 

D. Blue jacking 

Answer: B 


Q270. Using source port numbers as a way to keep track of connections is a characteristic of which of the following protocols? 

A. TCP 

B. UDP 

C. NAT 

D. PAT 

Answer: D 


N10-005 real exam

Exact N10-005 bundle:

Q271. Which of the following can MOST likely cause intermittent connection problems with a CAT5 network cable? 

A. Cable has been looped too many times. 

B. Cable has a twist tie attached too close to the connector. 

C. Cable is too warm. 

D. Cable is run too close to a fluorescent light. 

Answer: D 


Q272. An administrator is attempting to troubleshoot a program that is unable to resolve IP addresses from FQDNs. Which of the following commands is used to check reverse DNS settings? 

A. dig 

B. ifconfig 

C. nbtstat 

D. route 

Answer: A 


Q273. Which of the following is the BEST way to prevent new users from connecting to a wireless access point, but still allow already connected users to continue to connect? 

A. Create a MAC filter containing the current users. 

B. Turn off SSID broadcast. 

C. Change the encryption type to AES 256-bit for current users. 

D. Reduce the signal strength to 0 percent. 

Answer: A 


Q274. A user cannot access the LAN after working successfully most of the day. Which of the following should the network administrator check FIRST? 

A. VLAN settings 

B. History logs 

C. Patch cable 

D. Port security 

Answer: C 


Q275. Which of the following are standard fiber cable connector types? (Select TWO). 

A. RJ-11 

B. F-connector 

C. MTRJ 

D. DB-9 

E. ST 

Answer: CE 


Q276. A technician is troubleshooting a computer that will not connect to the Internet. The PC is connected to the network. Which of the following tools should the technician use FIRST to understand the NIC configuration? 

A. Protocol analyzer 

B. ipconfig 

C. nslookup 

D. tracert 

Answer: B 


Q277. Ann, a new user, is unable to communicate on the network from her computer. A technician has verified that the cables are functioning properly. Based on the information below, which action should the technician take to correct Ann’s problem? 

Computer_ASwitch_A 

IP: 10.0.0.60Int VLAN10 

SM: 255.255.255.0IP address 10.0.0.1/28 

GW: 10.0.0.1Speed 100 Duplex Full 

A. Change the duplex on the switch interface to half 

B. Change the speed on the switch interface to 10Mbps 

C. Change the subnet mask of the computer to 255.255.255.240 

D. Change the IP address of the computer to 10.0.0.12 

Answer: D 


Q278. A network administrator has been assigned the 192.168.2.64/26 network and assigns the following computer’s IP addresses: 

192.168.2.70 

192.168.2.100 

192.168.2.125 

192.168.2.130 

When the administrator tries to ping the other computers from 192.168.2.130, an ECHO REPLY is not received. Which of the following must the network administrator do? 

A. Change the IP of 192.168.2.130 to 192.168.1.128. 

B. Change the IP of 192.168.2.130 to 192.168.2.126. 

C. Change the default gateway of 192.168.2.130 accordingly. 

D. Reconfigure the switch for the right VLAN. 

Answer: B 


Q279. Which of the following would the telecommunications carrier use to segregate customer traffic over long fiber links? 

A. VLAN 

B. MPLS 

C. VPN 

D. PSTN 

Answer: B 


Q280. The network technician is troubleshooting a connectivity issue on a CAT5 cable with a wire map and notices that only pins 1, 3, and 6 are mapping correctly. Which of the following pins are open and keeping traffic from flowing correctly? 

A. 2 

B. 4 

C. 5 

D. 8 

Answer: A 



see more CompTIA Network+ Certification Exam