An Expert interview about network plus practice test n10-006

N10-006 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/N10-006/

Breathing of N10-006 answers materials and study guides for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated N10-006 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ exam Today!

2016 Jul comptia n10-006 practice test:

Q101. While troubleshooting a network outage, a technician finds a 100-meter fiber cable with a small service loop and suspects it might be the cause of the outage. Which of the following is MOST likely the issue? 

A. Maximum cable length exceeded 

B. Dirty connectors 

C. RF interference caused by impedance mismatch 

D. Bend radius exceeded 

Answer: D 


Q102. Which of the following is used to authenticate remote workers who connect from offsite? (Select TWO). 

A. OSPF 

B. VTP trunking 

C. Virtual PBX 

D. RADIUS 

E. 802.1x 

Answer: DE 


Q103. An administrator notices an unused cable behind a cabinet that is terminated with a DB-9 connector. Which of the following protocols was MOST likely used on this cable? 

A. RS-232 

B. 802.3 

C. ATM 

D. Token ring 

Answer: A 


Q104. A desktop computer is connected to the network and receives an APIPA address but is unable to reach the VLAN gateway of 10.10.100.254. Other PCs in the VLAN subnet are able to reach the Internet. Which of the following is MOST likely the source of the problem? 

A. 802.1q is not configured on the switch port 

B. APIPA has been misconfigured on the VLAN 

C. Bad SFP in the PC's 10/100 NIC 

D. OS updates have not been installed 

Answer: A 


2passeasy.com

Renovate network plus practice test n10-006:

Q105. Joe, a network technician, is setting up a DHCP server on a LAN segment. Which of the following options should Joe configure in the DHCP scope, in order to allow hosts on that LAN segment using dynamic IP addresses, to be able to access the Internet and internal company servers? (Select THREE). 

A. Default gateway 

B. Subnet mask 

C. Reservations 

D. TFTP server 

E. Lease expiration time of 1 day 

F. DNS servers 

G. Bootp 

Answer: ABF 


Q106. Which of the following requires the network administrator to schedule a maintenance window? 

A. When a company-wide email notification must be sent. 

B. A minor release upgrade of a production router. 

C. When the network administrator's laptop must be rebooted. 

D. A major release upgrade of a core switch in a test lab. 

Answer: B 


Q107. Which of the following network topologies has a central, single point of failure? 

A. Ring 

B. Star 

C. Hybrid 

D. Mesh 

Answer: B 


Q108. The RAID controller on a server failed and was replaced with a different brand. Which of the following will be needed after the server has been rebuilt and joined to the domain? 

A. Vendor documentation 

B. Recent backups 

C. Physical IP address 

D. Physical network diagram 

Answer: B 



see more CompTIA Network+