[High value] NSE4 Fortinet download 46-60 (Apr 2016)

NSE4 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/NSE4/

Practical of NSE4 exam fees materials and paper for Fortinet certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated NSE4 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Fortinet Network Security Expert 4 Written Exam (400) exam Today!

2016 Apr NSE4 Study Guide Questions:

Q46. - (Topic 16) 

Which statement correctly describes the output of the command diagnose ips anomaly list? 

A. Lists the configured DoS policy. 

B. List the real-time counters for the configured DoS policy. 

C. Lists the errors captured when compiling the DoS policy. 

D. Lists the IPS signature matches. 

Answer: B 


Q47. - (Topic 11) 

A static route is configured for a FortiGate unit from the CLI using the following commands: config router static edit 1 set device "wan1" set distance 20 set gateway 192.168.100.1 next end Which of the following conditions are required for this static default route to be displayed in 

the FortiGate unit’s routing table? (Choose two.) 

A. The administrative status of the wan1 interface is displayed as down. 

B. The link status of the wan1 interface is displayed as up. 

C. All other default routes should have a lower distance. 

D. The wan1 interface address and gateway address are on the same subnet. 

Answer: B,D 


Q48. - (Topic 14) 

In a high availability cluster operating in active-active mode, which of the following correctly describes the path taken by the SYN packet of an HTTP session that is offloaded to a slave unit? 

A. Request: internal host; slave FortiGate; master FortiGate; Internet; web server. 

B. Request: internal host; slave FortiGate; Internet; web server. 

C. Request: internal host; slave FortiGate; master FortiGate; Internet; web server. 

D. Request: internal host; master FortiGate; slave FortiGate; Internet; web server. 

Answer: D 


Q49. - (Topic 4) 

The FortiGate port1 is connected to the Internet. The FortiGate port2 is connected to the internal network. Examine the firewall configuration shown in the exhibit; then answer the question below. 


Based on the firewall configuration illustrated in the exhibit, which statement is correct? 

A. A user that has not authenticated can access the Internet using any protocol that does not trigger an authentication challenge. 

B. A user that has not authenticated can access the Internet using any protocol except HTTP, HTTPS, Telnet, and FTP. 

C. A user must authenticate using the HTTP, HTTPS, SSH, FTP, or Telnet protocol before they can access all Internet services. 

D. DNS Internet access is always allowed, even for users that has not authenticated. 

Answer: D 


Q50. - (Topic 22) 

Which IP packets can be hardware-accelerated by a NP6 processor? (Choose two.) 

A. Fragmented packet. 

B. Multicast packet. 

C. SCTP packet. 

D. GRE packet. 

Answer: B,C 


NSE4 test question

Avant-garde NSE4 exam cram:

Q51. - (Topic 2) 

Regarding the header and body sections in raw log messages, which statement is correct? 

A. The header and body section layouts change depending on the log type. 

B. The header section layout is always the same regardless of the log type. The body section layout changes depending on the log type. 

C. Some log types include multiple body sections. 

D. Some log types do not include a body section. 

Answer: B 


Q52. - (Topic 14) 

Which of the following statements are correct about the HA command diagnose sys ha reset-uptime? (Choose two.) 

A. The device this command is executed on is likely to switch from master to slave status if override is disabled. 

B. The device this command is executed on is likely to switch from master to slave status if override is enabled. 

C. This command has no impact on the HA algorithm. 

D. This command resets the uptime variable used in the HA algorithm so it may cause a 

new master to become elected. 

Answer: A,D 


Q53. - (Topic 14) 

Which of the following sequences describes the correct order of criteria used for the selection of a master unit within a FortiGate high availability (HA) cluster when override is disabled? 

A. 1. port monitor, 2. unit priority, 3. up time, 4. serial number. 

B. 1. port monitor, 2. up time, 3. unit priority, 4. serial number. 

C. 1. unit priority, 2. up time, 3. port monitor, 4. serial number. 

D. 1. up time, 2. unit priority, 3. port monitor, 4. serial number. 

Answer: B 


Q54. - (Topic 14) 

The exhibit shows the Disconnect Cluster Member command in a FortiGate unit that is part of a HA cluster with two HA members. 


What is the effect of the Disconnect Cluster Member command as given in the exhibit. (Choose two.) 

A. Port3 is configured with an IP address for management access. 

B. The firewall rules are purged on the disconnected unit. 

C. The HA mode changes to standalone. 

D. The system hostname is set to the unit serial number. 

Answer: A,C 


Q55. - (Topic 9) 

Which of the following regular expression patterns make the terms "confidential data" case insensitive? 

A. [confidential data] 

B. /confidential data/i 

C. i/confidential data/ 

D. "confidential data" 

Answer: B 


NSE4 torrent

Download NSE4 rapidshare:

Q56. - (Topic 9) 

Which statements are correct regarding URL filtering on a FortiGate unit? (Choose two.) 

A. The allowed actions for URL filtering include allow, block, monitor and exempt. 

B. The allowed actions for URL filtering are Allow and Block only. 

C. URL filters may be based on patterns using simple text, wildcards and regular expressions. 

D. URL filters are based on simple text only and require an exact match. 

Answer: A,C 


Q57. - (Topic 8) 

Which statements are true regarding the use of a PAC file to configure the web proxy settings in an Internet browser? (Choose two.) 

A. Only one proxy is supported. 

B. Can be manually imported to the browser. 

C. The browser can automatically download it from a web server. 

D. Can include a list of destination IP subnets where the browser can connect directly to without using a proxy. 

Answer: C,D 


Q58. - (Topic 12) 

A FortiGate unit is configured with three Virtual Domains (VDOMs) as illustrated in the exhibit. 


Which of the following statements are true if the network administrator wants to route traffic between all the VDOMs? (Choose three.) 

A. The administrator can configure inter-VDOM links to avoid using external interfaces and routers. 

B. As with all FortiGate unit interfaces, firewall policies must be in place for traffic to be allowed to pass through any interface, including inter-VDOM links. 

C. This configuration requires a router to be positioned between the FortiGate unit and the Internet for proper routing. 

D. Inter-VDOM routing is automatically provided if all the subnets that need to be routed are locally attached. 

E. As each VDOM has an independent routing table, routing rules need to be set (for example, static routing, OSPF) in each VDOM to route traffic between VDOMs. 

Answer: A,B,E 


Q59. - (Topic 14) 

An administrator has formed a high availability cluster involving two FortiGate units. 

[ Multiple upstream Layer 2 switches] -- [ FortiGate HA Cluster ] -- [ Multiple downstream Layer 2 switches ] 

The administrator wishes to ensure that a single link failure will have minimal impact upon the overall throughput of traffic through this cluster. 

Which of the following options describes the best step the administrator can take? 

The administrator should _____________________. 

A. Increase the number of FortiGate units in the cluster and configure HA in active-active mode. 

B. Enable monitoring of all active interfaces. 

C. Set up a full-mesh design which uses redundant interfaces. 

D. Configure the HA ping server feature to allow for HA failover in the event that a path is disrupted. 

Answer: C 


Q60. - (Topic 15) 

Review the configuration for FortiClient IPsec shown in the exhibit. 


Which statement is correct regarding this configuration? 

A. The connecting VPN client will install a route to a destination corresponding to the student_internal address object. 

B. The connecting VPN client will install a default route. 

C. The connecting VPN client will install a route to the 172.20.1.[1-5] address range. 

D. The connecting VPN client will connect in web portal mode and no route will be installed. 

Answer: A 



see more Fortinet Network Security Expert 4 Written Exam (400)