Apr 2016 updated: Examcollection Fortinet NSE4 exam cost 1-15

NSE4 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/NSE4/

Free of NSE4 book materials and keys for Fortinet certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated NSE4 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Fortinet Network Security Expert 4 Written Exam (400) exam Today!

2016 Apr NSE4 Study Guide Questions:

Q1. - (Topic 9) 

Which two web filtering inspection modes inspect the full URL? (Choose two.) 

A. DNS-based. 

B. Proxy-based. 

C. Flow-based. 

D. URL-based. 

Answer: B,C 


Q2. - (Topic 2) 

What is the maximum number of FortiAnalyzer/FortiManager devices a FortiGate unit can be configured to send logs to? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: C 


Q3. - (Topic 22) 

Which statements are true about offloading antivirus inspection to a Security Processor (SP)? (Choose two.) 

A. Both proxy-based and flow-based inspection are supported. 

B. A replacement message cannot be presented to users when a virus has been detected. 

C. It saves CPU resources. 

D. The ingress and egress interfaces can be in different SPs. 

Answer: B,C 


Q4. - (Topic 15) 

Which IPsec mode includes the peer id information in the first packet? 

A. Main mode. 

B. Quick mode. 

C. Aggressive mode. 

D. IKEv2 mode. 

Answer: C 


Q5. - (Topic 17) 

Which statement is one disadvantage of using FSSO NetAPI polling mode over FSSO Security Event Log (WinSecLog) polling mode? 

A. It requires a DC agent installed in some of the Windows DC. 

B. It runs slower. 

C. It might miss some logon events. 

D. It requires access to a DNS server for workstation name resolution. 

Answer: C 


NSE4 torrent

Update NSE4 free exam:

Q6. - (Topic 7) 

Which statements regarding banned words are correct? (Choose two.) 

A. Content is automatically blocked if a single instance of a banned word appears. 

B. The FortiGate updates banned words on a periodic basis. 

C. The FortiGate can scan web pages and email messages for instances of banned words. 

D. Banned words can be expressed as simple text, wildcards and regular expressions. 

Answer: C,D 


Q7. - (Topic 4) 

When firewall policy authentication is enabled, which protocols can trigger an authentication challenge? (Choose two.) 

A. SMTP 

B. POP3 

C. HTTP 

D. FTP 

Answer: C,D 


Q8. - (Topic 9) 

Which web filtering inspection mode inspects DNS traffic? 

A. DNS-based. 

B. FQDN-based. 

C. Flow-based. 

D. URL-based. 

Answer: A 


Q9. - (Topic 12) 

Which statements are correct regarding virtual domains (VDOMs)? (Choose two.) 

A. VDOMs divide a single FortiGate unit into two or more virtual units that each have dedicated memory and CPUs. 

B. A management VDOM handles SNMP, logging, alert email, and FDN-based updates. 

C. VDOMs share firmware versions, as well as antivirus and IPS databases. 

D. Different time zones can be configured in each VDOM. 

Answer: B,C 


Q10. - (Topic 18) 

Bob wants to send Alice a file that is encrypted using public key cryptography. 

Which of the following statements is correct regarding the use of public key cryptography in this scenario? 

A. Bob will use his private key to encrypt the file and Alice will use her private key to decrypt the file. 

B. Bob will use his public key to encrypt the file and Alice will use Bob's private key to decrypt the file. 

C. Bob will use Alice's public key to encrypt the file and Alice will use her private key to decrypt the file. 

D. Bob will use his public key to encrypt the file and Alice will use her private key to decrypt the file. 

Answer: C 


NSE4 testing engine

Real NSE4 bible:

Q11. - (Topic 13) 

Examine the following spanning tree configuration on a FortiGate in transparent mode: 

config system interface 

edit <interface name> 

set stp-forward enable 

end 

Which statement is correct for the above configuration? 

A. The FortiGate participates in spanning tree. 

B. The FortiGate device forwards received spanning tree messages. 

C. Ethernet layer-2 loops are likely to occur. 

D. The FortiGate generates spanning tree BPDU frames. 

Answer: B 


Q12. - (Topic 5) 

Regarding tunnel-mode SSL VPN, which three statements are correct? (Choose three.) 

A. Split tunneling is supported. 

B. It requires the installation of a VPN client. 

C. It requires the use of an Internet browser. 

D. It does not support traffic from third-party network applications. 

E. An SSL VPN IP address is dynamically assigned to the client by the FortiGate unit. 

Answer: A,B,E 


Q13. - (Topic 8) 

What is a valid reason for using session based authentication instead of IP based authentication in a FortiGate web proxy solution? 

A. Users are required to manually enter their credentials each time they connect to a different web site. 

B. Proxy users are authenticated via FSSO. 

C. There are multiple users sharing the same IP address. 

D. Proxy users are authenticated via RADIUS. 

Answer: C 


Q14. - (Topic 6) 

What is IPsec Perfect Forwarding Secrecy (PFS)?. 

A. A phase-1 setting that allows the use of symmetric encryption. 

B. A phase-2 setting that allows the recalculation of a new common secret key each time the session key expires. 

C. A ‘key-agreement’ protocol. 

D. A ‘security-association-agreement’ protocol. 

Answer: B 


Q15. - (Topic 14) 

Two devices are in an HA cluster, the device hostnames are STUDENT and REMOTE. Exhibit A shows the command output of diagnose sys session stat for the STUDENT device. Exhibit B shows the command output of diagnose sys session stat for the REMOTE device. 

Exhibit A: 


Exhibit B: 


Given the information provided in the exhibits, which of the following statements are correct? (Choose two.) 

A. STUDENT is likely to be the master device. 

B. Session-pickup is likely to be enabled. 

C. The cluster mode is active-passive. 

D. There is not enough information to determine the cluster mode. 

Answer: A,D 



see more Fortinet Network Security Expert 4 Written Exam (400)