Where to find comptia project+ study guide-exam-pk0-003

PK0-003 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PK0-003/

The particular PK0-003 software program regarding Pass4sure may verify any testee whether to learn the particular CompTIA Project+ (2009) knowledge securely and also genuine solutions. The particular Pass4sure PK0-003 goods are include numerous pick. Candidate can pick different package deal items for that PK0-003 pdf or perhaps PK0-003 vce software program according to their very own grasp of the PK0-003 scenario.

2016 Jul comptia project+ pk0-003 cbt:

Q111. - (Topic 3) 

Ishikawa diagrams are synonymous with which of the following? 

A. Scatter diagrams. 

B. Network diagrams. 

C. Fishbone diagrams. 

D. Interrelationship diagrams. 

Answer: C 


Q112. - (Topic 3) 

Which of the following cost estimates are included in a project charter? 

A. Analogous 

B. High-level 

C. Bottom-up 

D. Parametric 

Answer: B 


Q113. - (Topic 3) 

When creating a network diagram, the project manager identifies a relationship between tasks A, B, and C, wherein A must start before B, but B and C may be started at the same time. In this scenario, A is BEST defined as a: 

A. start to start dependency type. 

B. successor to C. 

C. predecessor to B. 

D. finish to start dependency type. 

Answer: C 


Q114. - (Topic 1) 

The Earned Value of a project for the month is $10,000, and the Actual Cost of the project was $8,000. Which of the following is the Cost Performance Index? 

A. 80% 

B. 98% 

C. 100% 

D. 125% 

Answer: D 


Q115. - (Topic 1) 

Which of the following risk responses is taking place when there is a design change to reduce the scope of the product? 

A. Transfer 

B. Sharing 

C. Acceptance 

D. Avoidance 

Answer: D 


2passeasy.com

Down to date pk0-003 exam questions:

Q116. - (Topic 1) 

A well-written scope document will include which of the following? (Select TWO). 

A. Contact information 

B. Milestones C. Stakeholders 

D. Constraints 

E. Project acceptance criteria 

F. Project tasks 

Answer: D,E 


Q117. - (Topic 3) 

The project manager informs the team that the client has approved a change in the direction of the project. Which of the following tasks should the project manager perform NEXT? 

A. Update cost and schedule baselines 

B. Schedule meetings based on the project schedule 

C. Review the communications plan and follow the steps 

D. Establish project quality by using the quality management metrics 

Answer: A 


Q118. - (Topic 2) 

Which of the following is the MOST likely reason for project cancellation? 

A. The quality of the deliverables is inadequate. 

B. Project manager has been transferred. 

C. It is the close of the fiscal year. 

D. The project needs no longer exist. 

Answer: D 


Q119. - (Topic 3) 

Pre-project setup includes which of the following activities? 

A. Planning 

B. Validating 

C. Funding 

D. Closing 

Answer: B 


Q120. - (Topic 1) 

The customer has agreed to pay 20% more for the project deliverable if it can be turned over to them in four weeks. The project manager has the team members to complete the project, but is having difficulty procuring enough material from a vendor. The project manager agrees to pay 5% more for the material if complete shipment can be made within a week. This is an example of which of the following risk response strategies? 

A. Transferring 

B. Enhancing 

C. Sharing 

D. Exploiting 

Answer: C 



see more CompTIA Project+ (2009)