Tips to Pass PMI-001 Exam (121 to 135)

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PMI-001/

Exam Code: PMI-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Project Management Professional
Certification Provider: PMI
Free Today! Guaranteed Training- Pass PMI-001 Exam.

2016 Jun PMI-001 Study Guide Questions:

Q121. Requirements documentation will typically contain at least: 

A. Stakeholder requirements, staffing requirements, and transition requirements. 

B. Business requirements, the stakeholder register, and functional requirements. 

C. Stakeholder impact, budget requirements, and communications requirements. 

D. Business objectives, stakeholder impact, and functional requirements. 

Answer: D 


Q122. Which cost estimate technique includes contingencies to account for cost uncertainty? 

A. Vendor bid analysis 

B. Three-point estimates 

C. Parametric estimating 

D. Reserve analysis 

Answer: D 


Q123. Prioritizing risks for further analysis or action by assessing and combining their probability of occurrence and impact takes place in which process? 

A. Monitor and Control Risks 

B. Plan Risk Management 

C. Perform Qualitative Risk Analysis 

D. Perform Quantitative Risk Analysis 

Answer: C 


Q124. When large or complex projects are separated into distinct phases or subprojects, all of the Process Groups would normally be: 

A. divided among each of the phases or subprojects. 

B. repeated for each of the phases or subprojects. 

C. linked to specific phases or subprojects. 

D. integrated for specific phases or subprojects. 

Answer: B 


Q125. The three processes of Project Cost Management are: 

A. Estimate Costs, Control Schedule, and Control Costs. 

B. Estimate Costs, Determine Budget, and Estimate Activity Resources. 

C. Determine Budget, Control Schedule, and Estimate Activity Resources. 

D. Estimate Costs, Determine Budget, and Control Costs. 

Answer: D 


PMI-001  rapidshare

Most up-to-date PMI-001 free exam questions:

Q126. In which type of organizational structure are staff members grouped by specialty? 

A. Functional 

B. Projectized 

C. Matrix 

D. Balanced 

Answer: A 


Q127. Which of the Project Time Management processes analyzes activity sequencing, durations, resource requirements, and schedule constraints? 

A. Estimate Activity Durations 

B. ControlSchedule 

C. Sequence Activities 

D. Develop Schedule 

Answer: D 


Q128. A risk may be graded into different priorities by which process? 

A. Risk monitoring and controlling 

B. Risk response planning 

C. Qualitative risk analysis 

D. Quantitative risk analysis 

Answer: C 


Q129. Which schedule compression technique has phases or activities done in parallel that would normally have been done sequentially? 

A. Crashing 

B. Fast tracking 

C. Leads and lags adjustment 

D. Parallel task development 

Answer: B 


Q130. Create WBS is part of which of the following Knowledge Areas? 

A. Project Integration Management 

B. Project Scope Management 

C. Project Time Management 

D. Project Cost Management 

Answer: B 


2passeasy.com

Accurate PMI-001 guidance:

Q131. An input to Close Project or Phase is: 

A. Accepted deliverables, 

B. Final products or services, 

C. Document updates, 

D. Work performance information. 

Answer: A 


Q132. The process of prioritizing risks for further analysis or action is known as: 

A. Plan Risk Management. 

B. Plan Risk Responses. 

C. Perform Qualitative Risk Analysis. 

D. Perform Quantitative Risk Analysis. 

Answer: C 


Q133. Which Collect Requirements output links the product requirements to the deliverables thatsatisfy them? 

A. Requirements documentation 

B. Requirements traceability matrix 

C. Project management plan updates 

D. Project documents updates 

Answer: B 


Q134. Which of the following is an input into the Develop Project Team process? 

A. Enterprise environmental factors 

B. Organizational process assets 

C. Project staff assignments 

D. Performance reports 

Answer: A 


Q135. Which of the following inputs is required for the WBS creation? 

A. Project Quality Plan 

B. Project Schedule Network 

C. Project Management Software 

D. Project Scope Management Plan 

Answer: D 



see more Project Management Professional