How to pass PMI PMI-001 Real Exam in 24 Hours [brain dumps 91-105]

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PMI-001/

The actual PMI PMI-001 answers and questions are up-to-date through our technicians in real time. Youre going to get the latest simulated examination concerns which can be in keeping with the current PMI test. A lot more importantly, the actual up-date time prolonged in order to One hundred and eighty nights, exhibiting you will probably have fifty percent any years time to examine PMI-001 puts.

2016 Jun PMI-001 dumps

Q91. When painting a bedroom, preparing the walls can be done while the paint is being chosen. This is an example of a: 

A. lead 

B. lag 

C. mandatory dependency 

D. internal dependency 

Answer: A 


Q92. Which document includes the project scope, major deliverables, assumptions, and constraints? 

A. Project charter 

B. Project scope statement 

C. Scope management plan 

D. Project document updates 

Answer: B 


Q93. Which of the following are placed at selected points in the work breakdown structure (WBS) 

for performance measurement? 

A. Control accounts 

B. Milestones 

C. Management points 

D. Measurement points 

Answer: A 


Q94. What name(s) is (are) associated with the Plan-Do-Check-Act cycle? 

A. Pareto 

B. Ishikawa 

C. Shewhart-Deming 

D. Delphi 

Answer: C 


Q95. A full-time project manager with low to moderate authority and part-time administrative staff is working in an organizational structure with which type of matrix? 

A. Strong 

B. Weak 

C. Managed 

D. Balanced 

Answer: D 


Q96. Which of the following is an output of the Distribute Information process? 

A. Project calendar 

B. Communications management plan 

C. Organizational process assets updates 

D. Project document updates 

Answer: C 


Q97. One of the objectives of a quality audit is to: 

A. highlight the need for root cause analysis. 

B. share the process documentation among stakeholders. 

C. offer assistance with non-value-added activities. 

D. identify all of the gaps or shortcomings. 

Answer: D 


2passeasy.com

Improve PMI-001 answers:

Q98. Retreating from an actual or potential conflict or postponing the issue to be better prepared or to be resolved by others describes which of the five general techniques for managing conflict? 

A. Smooth/accommodate 

B. Withdraw/avoid 

C. Compromise/reconcile 

D. Force/direct 

Answer: B 


Q99. The only Process Group that comprises processes that typically occur from the beginning to the end of the project life cycle is: 

A. Planning. 

B. Executing, 

C. Monitoring and Controlling. 

D. Closing. 

Answer: C 


Q100. Conditions that are not under the control of the project team that influence, direct, or constrain a project are called: 

A. Enterprise environmental factors 

B. Work performance reports 

C. Organizational process assets 

D. Context diagrams 

Answer: A 


Q101. Which of the following is a project constraint? 

A. Twenty-five percent staff turnover is expected. 

B. The technology to be used is cutting-edge. 

C. Project leadership may change due to volatile political environment. 

D. The product is needed in 250 days. 

Answer: D 


Q102. Which type of analysis is used to develop the communications management plan? 

A. Product 

B. Cost benefit 

C. Stakeholder 

D. Research 

Answer: C 


Q103. Which conflict resolution technique searches for solutions that bring some degree of satisfaction to all parties in order to temporarily or partially resolve the conflict? 

A. Force/direct 

B. Withdraw/avoid 

C. Compromise/reconcile 

D. Collaborate/problem solve 

Answer: C 


Q104. An input to the Create WBS process is a: 

A. project charter. 

B. stakeholder register. 

C. project scope statement. 

D. requirements traceability matrix. 

Answer: C 


Q105. Which group is formally chartered and responsible for reviewing, evaluating, approving, delaying, or rejecting changes to the project and for recording and communicating decisions? 

A. Project team 

B. Focus group 

C. Change control board 

D. Project stakeholders 

Answer: C 



see more Project Management Professional