PMI-001 cram(136 to 150) for consumer: Apr 2016 Edition

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PMI-001/

Realistic of PMI-001 free exam materials and testing engine for PMI certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated PMI-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Project Management Professional exam Today!

2016 Apr PMI-001 Study Guide Questions:

Q136. An input used in developing the communications management plan is: 

A. Communication models. 

B. Enterprise environmental factors. 

C. Organizational communications, 

D. Organizational cultures and styles. 

Answer: B 


Q137. Projects are separated into phases or subprojects; these phases include: 

A. feasibility study, concept development, design, and prototype. 

B. initiate, plan, execute, and monitor. 

C. Develop Charter, Define Activities, Manage Stakeholder Expectations, and Report Performance. 

D. Identify Stakeholders, develop concept, build, and test. 

Answer: A 


Q138. Which risk management strategy seeks to eliminate the uncertainty associated with a particular upside risk by ensuring that the opportunity is realized? 

A. Enhance 

B. Share 

C. Exploit 

D. Accept 

Answer: C 


Q139. The following is a network diagram for a project. 

The critical path for the project is how many days in duration? 

A. 10 

B. 12 

C. 14 

D. 17 

Answer: D 


Q140. The process of identifying and documenting the specific actions to be performed to produce the project deliverables is known as: 

A. Define Activities. 

B. Sequence Activities. 

C. Define Scope. 

D. Control Schedule. 

Answer: A 


PMI-001 brain dumps

Up to the immediate present PMI-001 rapidshare:

Q141. Which activity is an input to the select sellers process? 

A. Organizational process assets 

B. Resource availability 

C. Change control process 

D. Team performance assessment 

Answer: A 


Q142. Which of the following are inputs to the Plan Procurements process? 

A. Risk register, scope baseline, enterprise environmental factors, organizational process assets, project schedule 

B. Risk register, scope baseline, make-or-buy decisions, organizational process assets, project schedule 

C. Project management plan, qualified seller list, contract, enterprise environmental factors, teaming agreements 

D. Project management plan, qualified seller list, contract, make-or-buy decisions, teaming agreements 

Answer: A 


Q143. The cost performance baseline is typically displayed in the form of: 

A. An S-curve. 

B. A normal curve. 

C. A U-curve. 

D. A positive slope line. 

Answer: A 


Q144. External organizations that have a special relationship with the enterprise and provide specialized expertise are called: 

A. Customers. 

B. Business partners. 

C. Sellers. 

D. Functional managers. 

Answer: B 


Q145. The person assigned by the performing organization to be responsible for achieving the project objectives is the: 

A. functional manager 

B. program manager 

C. project manager 

D. portfolio manager 

Answer: D 


PMI-001 exam question

Simulation PMI-001 samples:

Q146. A required input for Create WBS is a project: 

A. quality plan. 

B. schedule network. 

C. management document update. 

D. scope statement. 

Answer: D 


Q147. Testing falls into which of the following categories of cost of quality? 

A. Internal failure costs 

B. Prevention costs 

C. Appraisal costs 

D. External failure costs 

Answer: C 


Q148. The project management processes presented in the PMBOK Guide.should: 

A. always be applied uniformly. 

B. be selected as appropriate by the sponsor. 

C. be selected as appropriate by the project team. 

D. be applied based on ISO guidelines. 

Answer: C 


Q149. Which schedule development tool and technique produces a theoretical early start date and late start date? 

A. Critical path method 

B. Variance analysis 

C. Schedule compression 

D. Schedule comparison bar charts 

Answer: A 


Q150. A primary function of a project management office is to support project managers in a variety of ways, including which of the following? 

A. Developing and managing project policies, procedures, templates, and other shared documentation 

B. Acting as the project sponsor by providing financial resources to the project 

C. Resolving issues and change management within a shared governance structure 

D. Aligning organizational/strategic direction that affects project and program goals 

Answer: A 



see more Project Management Professional