[Refined] PMI-001 PMI exam cost 391-405 (Apr 2016)

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PMI-001/

Actual of PMI-001 test question materials and item pool for PMI certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated PMI-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Project Management Professional exam Today!

2016 Apr PMI-001 Study Guide Questions:

Q391. Which of the following characteristics are found in a functional organizational structure? 

A. Little or no project manager authority, little or no resource availability, and the functional manager controls the project budget 

B. Limited project manager authority, limited resource availability, and a part-time project manager's role 

C. Low to moderate project manager authority, low to moderate resource availability, and a full-time project manager's role 

D. High to almost total project manager authority, high to almost total resource availability, and full-time project management administrative staff 

Answer: A 


Q392. Fast tracking is a schedule compression technique used to shorten the project schedule without changing project scope. Which of the following can result from fast tracking? 

A. The risk of achieving the shortened project time is increased. 

B. The critical path will have positive total float. 

C. Contingency reserves are released for redeployment by the project manager. 

D. Duration buffers are added to maintain a focus on planned activity durations. 

Answer: A 


Q393. When are deliverables accepted or not accepted? 

A. When the project is initiated 

B. As an output of the scope verification process 

C. When the project is closing 

D. In the contract closure process 

Answer: B 


Q394. A disadvantage associated with virtual teams is that they: 

A. Require communication technology that is not readily available. 

B. Create difficulties when including people with disabilities. 

C. Often cannot accommodate teams that work different hours or shifts. 

D. Create the possibility for misunderstandings to arise. 

Answer: D 


Q395. Enterprise environmental factors are an input to which process? 

A. Control Scope 

B. Define Scope 

C. Plan Scope Management 

D. Collect Requirements 

Answer: C 


PMI-001 free practice exam

Up to the minute PMI-001 download:

Q396. Another name for an Ishikawa diagram is: 

A. cause and effect diagram. 

B. control chart. 

C. flowchart. 

D. histogram. 

Answer: A 


Q397. Which quality tool may prove useful in understanding and estimating the cost of quality in a process? 

A. Checksheets 

B. Histograms 

C. Flowcharts 

D. Control charts 

Answer: C 


Q398. What is the estimate at completion (EAC) if the budget at completion (BAC) is $100, the actual cost (AC) is $50, and the earned value (EV) is $25? 

A. $50 

B. $100 

C. $125 

D. $175 

Answer: C 


Q399. Which enterprise environmental factors are considered during cost estimating? 

A. Marketplace conditions and commercial databases 

B. Marketplace conditions and company structure 

C. Commercial databases and company structure 

D. Existing human resources and market place conditions 

Answer: A 


Q400. Which type of contract is a hybrid of both a cost-reimbursable and a fixed-price contract? 

A. Cost Plus Award Fee Contract (CPAF) 

B. Firm-Fixed -Price Contract (FFP) 

C. Time and Material Contract (T&M) 

D. Cost Plus Incentive Fee Contract (CPIF) 

Answer: C 


PMI-001 real exam

100% Guarantee PMI-001 forum:

Q401. Which is the Define Scope technique used to generate different approaches to execute and perform the work of the project? 

A. Build vs. buy 

B. Expert judgment 

C. Alternatives identification 

D. Product analysis 

Answer: C 


Q402. One of the key benefits of the Plan Human Resource Management process is that it: 

A. outlines team selection guidelines and team member responsibilities. 

B. establishes project roles and responsibilities. 

C. improves teamwork, interpersonal skills, and competencies. 

D. provides an accurate appraisal of team member performance. 

Answer: B 


Q403. The application of knowledge, skills, tools, and techniques to project activities to meet project requirements describes management of which of the following? 

A. Project 

B. Scope 

C. Contract 

D. Program 

Answer: A 


Q404. A logical relationship in which a successor activity cannot start until a predecessor activity has finished is known as: 

A. Start-to-start (SS). 

B. Start-to-finish (SF). 

C. Finish-to-start (FS). 

D. Finish-to-finish (FF). 

Answer: C 


Q405. Documented identification of a flaw in a project component together with a recommendation is termed a: 

A. corrective action. 

B. preventive action. 

C. non-conformance report, 

D. defect repair. 

Answer: D 



see more Project Management Professional