How to pass PMI PMI-001 Real Exam in 24 Hours [sample question 1-15]

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PMI-001/

Exam Code: PMI-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Project Management Professional
Certification Provider: PMI
Free Today! Guaranteed Training- Pass PMI-001 Exam.

2016 Apr PMI-001 Study Guide Questions:

Q1. In Project Cost Management, which input is exclusive to the Determine Budget process? 

A. Scope baseline 

B. Organizational process assets 

C. Project schedule 

D. Resource calendars 

Answer: D 


Q2. An input to the Perform Quantitative Risk Analysis process is the: 

A. quality management plan. 

B. project management plan. 

C. communications management plan. 

D. schedule management plan. 

Answer: D 


Q3. Which component of the human resource management plan describes when and how project team members are acquired and how long they will be needed? 

A. Resource breakdown structure 

B. Staffing management plan 

C. Project organizational chart 

D. Scope management plan 

Answer: B 


Q4. In the Estimate Activity Durations process, productivity metrics and published commercial information inputs are part of the: 

A. enterprise environmental factors. 

B. organizational process assets. 

C. project management plan, 

D. project funding requirements. 

Answer: A 


Q5. Project management processes are: 

A. Static; they must not change across different projects. 

B. Applied globally and across all industry groups. 

C. Discrete elements with well-defined interfaces. 

D. Project phases, applied as required in different projects. 

Answer: B 


PMI-001 vce

Up to the immediate present PMI-001 practice:

Q6. Which process involves the creation of a document that provides the project manager with the authority to apply resources to a project? 

A. Define Activities 

B. Direct and Manage Project Work 

C. Develop Project Management Plan 

D. Develop Project Charter 

Answer: D 


Q7. "Tailoring" is defined as the: 

A. effort of addressing each process to determine which are appropriate and their appropriate degree of rigor. 

B. act of creating a project team with the specialized skills required to produce a required product or service. 

C. action taken to bring a defective or nonconforming component into compliance with requirements or specifications. 

D. adjustment of the respective influences of time, cost, and quality in order to most efficiently achieve scope. 

Answer: A 


Q8. Which input provides suppliers with a clear set of goals, requirements, and outcomes? 

A. Procurement statement of work 

B. Purchase order 

C. Source selection criteria 

D. Bidder conference 

Answer: A 


Q9. Changes to formally controlled documentation, plans, etc. to reflect modified or additional ideas or content are known as: 

A. updates. 

B. defect repairs. 

C. preventive actions. 

D. corrective actions. 

Answer: C 


Q10. The integrative nature of project management requires which Process Group to interact with the other Process Groups? 

A. Planning 

B. Executing 

C. Monitoring and Controlling 

D. Project Management 

Answer: C 


PMI-001 book

Pinpoint PMI-001 samples:

Q11. What type of project structure is a hierarchically organized depiction of the resources by type? 

A. Organizational breakdown structure (OBS) 

B. Resource breakdown structure (RBS) 

C. Work breakdown structure (WBS) 

D. Project breakdown structure (PBS) 

Answer: B 


Q12. The risk shared between the buyer and seller is determined by the: 

A. assumption log. 

B. quality checklist. 

C. risk register. 

D. contract type. 

Answer: D 


Q13. The following chart contains information about the tasks in a project. 

Based on the chart, what is the cost variance (CV) for Task 6? 

A. -2,000 

B. 0 

C. 1,000 

D. 2,000 

Answer: D 


Q14. What defines the portion of work included in a contract for items being purchased or acquired? 

A. Procurement management plan 

B. Evaluation criteria 

C. Work Breakdown Structure (WBS) 

D. Contract Statement of Work (SOW) 

Answer: D 


Q15. An element of the project scope statement is: 

A. Acceptance criteria. 

B. Astakeholder list. 

C. Asummary budget, 

D. High-level risks. 

Answer: A 



see more Project Management Professional