How to pass PMI PMI-001 Real Exam in 24 Hours [study guide 226-240]

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/PMI-001/

Actual of PMI-001 testing engine materials and pdf for PMI certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated PMI-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Project Management Professional exam Today!

2016 May PMI-001 Study Guide Questions:

Q226. As part of a mid-project evaluation, your project sponsor has asked you to provide a forecast of total project cost. You should calculate the forecast using which of the following methods? 

A. BAC 

B. EAC 

C. ETC 

D. WBS 

Answer: B 


Q227. Which type of estimating can produce higher levels of accuracy, depending upon the sophistication and underlying data built into the model? 

A. Bottom-up 

B. Three-point 

C. Parametric 

D. Analogous 

Answer: C 


Q228. Plan Schedule Management is a process in which Knowledge Area? 

A. Project Scope Management 

B. Project Human Resource Management 

C. Project Integration Management 

D. Project Time Management 

Answer: D 


Q229. Which illustrates the connection between work that needs to be done and its project team members? 

A. Work breakdown structure 

B. Network diagrams 

C. Staffing management plan 

D. Responsibility matrix 

Answer: D 


Q230. Procurement audits, negotiated settlements, and a records management system are tools and techniques used in which Procurement Management process? 

A. Close Procurements 

B. Administer Procurements 

C. Plan Procurements 

D. Conduct Procurements 

Answer: A 


PMI-001 sample question

Replace PMI-001 exam prep:

Q231. Which tools or techniques will a project manager use for Develop Project Team? 

A. Negotiation 

B. Roles and responsibilities 

C. Recognition and rewards 

D. Prizing and promoting 

Answer: C 


Q232. An output of the Develop Project Team process is: 

A. change requests 

B. team performance assessments 

C. project staff assignments 

D. project documents updates 

Answer: B 


Q233. Which process involves aggregating the estimated costs of the individual schedule activities or work packages? 

A. Cost baseline 

B. Cost forecasting 

C. Cost variance 

D. Cost budgeting 

Answer: D 


Q234. Which type of control tool identifies whether or not a process has a predictable performance? 

A. Cause and effect diagram 

B. Control Charts 

C. Pareto Chart 

D. Histogram 

Answer: B 


Q235. Which tool or technique of the Define Activities process allows for work to exist at various levels of detail depending on where it is in the project life cycle? 

A. Historical relationships 

B. Dependency determination 

C. Bottom-up estimating 

D. Rolling wave planning 

Answer: D 


PMI-001 free exam questions

Vivid PMI-001 item pool:

Q236. Which process is usually a rapid and cost-effective means of establishing priorities for Plan Risk Responses? 

A. Identify Risks 

B. Plan Risk Management 

C. Perform Qualitative Risk Analysis 

D. Perform Quantitative Risk Analysis 

Answer: C 


Q237. Which tool or technique is used in validating the scope of a project? 

A. Facilitated workshops 

B. Interviews 

C. Inspection 

D. Meetings 

Answer: C 


Q238. Which document describes the necessary information to determine if a project is worth the required investment? 

A. Cost baseline 

B. Service level agreement 

C. Memorandum of understanding 

D. Business case 

Answer: D 


Q239. Which input may influence quality assurance work and should be monitored within the context of a system for configuration management? 

A. Work performance data 

B. Project documents 

C. Scope baseline 

D. Requirements documentation 

Answer: B 


Q240. What is the name of the statistical method that helps identify which factors may influence specific variables of a product or process under development or in production? 

A. Failure modes and effects analysis 

B. Design of experiments 

C. Quality checklist 

D. Risk analysis 

Answer: B 



see more Project Management Professional