Jun 2016 updated: security plus sy0-401 practice test

SY0-401 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/SY0-401/

Practical of SY0-401 book materials and ebook for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated SY0-401 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Security+ Certification exam Today!

2016 Jun SY0-401 Study Guide Questions:

Q681. Account lockout is a mitigation strategy used by Jane, the administrator, to combat which of the following attacks? (Select TWO). 

A. Spoofing 

B. Man-in-the-middle 

C. Dictionary 

D. Brute force 

E. Privilege escalation 

Answer: C,D 

Explanation: 

Account lockout is a useful method for slowing down online password-guessing attacks. A dictionary attack performs password guessing by making use of a pre-existing list of likely passwords. A brute-force attack is intended to try every possible valid combination of characters to create possible passwords in the attempt to discover the specific passwords used by user accounts. 


Q682. The librarian wants to secure the public Internet kiosk PCs at the back of the library. Which of the following would be the MOST appropriate? (Select TWO). 

A. Device encryption 

B. Antivirus 

C. Privacy screen 

D. Cable locks 

E. Remote wipe 

Answer: B,D 

Explanation: 

B: Antivirus software is used to protect systems against viruses, which are a form of malicious code designed to spread from one system to another, consuming network resources. Public systems are particularly prone to viruses. 

D: Cable locks are theft deterrent devices that can be used to tether a device to a fixed point keep devices from being easy to steal. 


Q683. Input validation is an important security defense because it: 

A. rejects bad or malformed data. 

B. enables verbose error reporting. 

C. protects mis-configured web servers. 

D. prevents denial of service attacks. 

Answer: A 

Explanation: 

Input validation is a defensive technique intended to mitigate against possible user input attacks, such as buffer overflows and fuzzing. Input validation checks every user input submitted to the application before processing that input. The check could be a length, a character type, a language type, or a domain. 


SY0-401  book

Up to the immediate present security+ + certification sy0-401:

Q684. Matt, a forensic analyst, wants to obtain the digital fingerprint for a given message. The message is 160-bits long. Which of the following hashing methods would Matt have to use to obtain this digital fingerprint? 

A. SHA1 

B. MD2 

C. MD4 

D. MD5 

Answer: A 

Explanation: 

The Secure Hash Algorithm (SHA) was designed to ensure the integrity of a message. SHA is a one-way hash that provides a hash value that can be used with an encryption protocol. This algorithm produces a 160-bit hash value. SHA (1 or 2) is preferred over Message Digest Algorithm. 


Q685. Which of the following should be enabled in a laptop’s BIOS prior to full disk encryption? 

A. USB 

B. HSM 

C. RAID 

D. TPM 

Answer: D 

Explanation: 

Trusted Platform Module (TPM) is a hardware-based encryption solution that is embedded in the system’s motherboard and is enabled or disable in BIOS. It helps with hash key generation and stores cryptographic keys, passwords, or certificates. 


Q686. When designing a new network infrastructure, a security administrator requests that the intranet web server be placed in an isolated area of the network for security purposes. Which of the following design elements would be implemented to comply with the security administrator’s request? 

A. DMZ 

B. Cloud services 

C. Virtualization 

D. Sandboxing 

Answer: A 

Explanation: 

A demilitarized zone (DMZ) is an area of a network that is designed specifically for public users to access. The DMZ is a buffer network between the public untrusted Internet and the private trusted LAN. Often a DMZ is deployed through the use of a multihomed firewall. 


2passeasy.com

Free sy0-401 pdf:

Q687. A network administrator recently updated various network devices to ensure redundancy throughout the network. If an interface on any of the Layer 3 devices were to go down, traffic will still pass through another interface and the production environment would be unaffected. This type of configuration represents which of the following concepts? 

A. High availability 

B. Load balancing 

C. Backout contingency plan 

D. Clustering 

Answer: A 

Explanation: 

High availability (HA) refers to the measures used to keep services and systems operational during an outage. In short, the goal is to provide all services to all users, where they need them and when they need them. With high availability, the goal is to have key services available 99.999 percent of the time (also known as five nines availability). 


Q688. Which of the following can be used to maintain a higher level of security in a SAN by allowing isolation of mis-configurations or faults? 

A. VLAN 

B. Protocol security 

C. Port security 

D. VSAN 

Answer: D 

Explanation: 

A storage area network (SAN) is a secondary network that offers storage isolation by consolidating storage devices such as hard drives, drive arrays, optical jukeboxes, and tape libraries. Virtualization can be used to further enhance the security of a SAN by using switches to create a VSAN. These switches act as routers controlling and filtering traffic into and out of the VSAN while allowing unrestricted traffic within the VSAN. 


Q689. Which of the following is the BEST approach to perform risk mitigation of user access control rights? 

A. Conduct surveys and rank the results. 

B. Perform routine user permission reviews. 

C. Implement periodic vulnerability scanning. 

D. Disable user accounts that have not been used within the last two weeks. 

Answer: B 

Explanation: 

Risk mitigation is accomplished any time you take steps to reduce risk. This category includes installing antivirus software, educating users about possible threats, monitoring network traffic, adding a firewall, and so on. User permissions may be the most basic aspect of security and is best coupled with a principle of least privilege. And related to permissions is the concept of the access control list (ACL). An ACL is literally a list of who can access what resource and at what level. Thus the best risk mitigation steps insofar as access control rights are concerned, is the regular/routine review of user permissions. 


Q690. Which of the following protocols provides for mutual authentication of the client and server? 

A. Two-factor authentication 

B. Radius 

C. Secure LDAP 

D. Biometrics 

Answer: C 

Explanation: 

C: The LDAP directory service is based on a client-server model. The function of LDAP is to enable access to an existing directory. Because it is a client-server model it makes provision for mutual authentication between the two parties. 



see more CompTIA Security+ Certification