[Up to date] tk0-201 study guide

TK0-201 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/TK0-201/

Exam Code: TK0-201 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CTT+ Exam (Certified Technical Trainer)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass TK0-201 Exam.

2016 May TK0-201 Study Guide Questions:

Q161. An instructor is teaching a class and is constantly getting interrupted by a learner that is familiar with the subject. The learner's interruptions are starting to affect the class's ability to learn. Which of the following would be the FIRST action that the instructor could take to resolve the issue?

A. Have one of the other learners inform the disruptive learner that they are affecting everyone's ability to learn.

B. Firmly tell the learner they are disrupting the class in front of the entire class.

C. Pull the learner to the side and let them know they are distracting the class.

D. Ignore the learner's comments and continue to teach the material.

Answer: C


Q162. A learner asks a question and the instructor gives a response. Which of the following should the instructor do NEXT?

A. Use non-verbal communication as verification.

B. Ask other learners for verification of the answer.

C. Ask the learner. "Did I answer your question?"

D. Ask the learner to reference the technical manual for verification.

Answer: C


Q163. During the training session introduction, half of the participants indicate that they are interested in learning about topics that are not part of the course objectives. The BEST approach for the instructor is to:

A. Meet with each participant at break time and after class to address individual needs.

B. Make a list of all the participants' suggestions for the course.

C. Communicate clearly what the course will and will not address.

D. Change the course content to meet the participants' expressed needs.

Answer: C


TK0-201  exam answers

Up to the immediate present tk0-201 pass4sure:

Q164. When an instructor is trying to gather information from learners about a subject, which of the following question types can be asked?

A. Closed-ended

B. Open-ended

C. Clarifying

D. True/false

Answer: B


Q165. A learner asks a question that the instructor did not understand. Which of the following should the instructor do?

A. Ask the learner to hold the question until a break and then discuss the question.

B. Ask the learner to rephrase the question.

C. Ask the class to rephrase the question.

D. Ask the learner to research the answer and share their findings with the class.

Answer: B


Q166. An instructor is teaching an advanced two-day workshop for experienced users of a specific software program. The learners were recommended to participate by their supervisors. The instructor is informally talking with the learners prior to the first session, when one learner confides concerns about their ability to succeed in the course. The BEST way for the instructor to respond to the learner is to:

A. Convince the learner they should feel confident because of the recommendation by the learner's supervisor

B. Offer to contact the learner's supervisor and verify that the learner has the prerequisite skills for the course.

C. Monitor the learner's performance during the first part of the course and meet with the learner at the first break.

D. Assure the learner that the course material for the workshop will teach what the learner needs to succeed in the course.

Answer: C


2passeasy.com

Free testking tk0-201:

Q167. Which of the following BEST describes a situation in which it would be acceptable for an instructor to use appropriate colloquialisms, technical terms and acronyms in a classroom setting?

A. When the instructor has polled the participants and all agree that they should be used

B. When the course ware specifies that technical jargon can be used

C. If the instructor had received permission from management

D. When facilitating a subject related to a profession in which the learners are highly familiar with the terms

Answer: D


Q168. An instructor is preparing to deliver a course in leadership effectiveness. One of the exercises causes a concern. The instructor has conducted this type of exercise before and it generally has poor results. The BEST option for the instructor is to:

A. Schedule a brief meeting with the development team to understand the purpose of the exercise.

B. Meet with the development team to provide feedback on past experiences,

C. Conduct the class and skip the exercise entirely.

D. Modify the exercise to one the instructor likes better.

Answer: B


Q169. Several learners in a training class are very motivated to help the instructor and other learners with a project. Other learners in the class seem not motivated to learn about the project. Which of the following can the instructor do to motivate all the learners?

A. Take the non-motivated learners aside and inform them they will fail the course without participation.

B. Add more visual interest to the course to hopefully motivate all the learners

C. Focus on the motivated learners and offer them incentives.

D. Encourage all the learners and pair the motivated learners with the non-motivated learners.

Answer: D


Q170. During a class several learners are eager to learn a related skill that is useful on the job but is not in the curriculum. Which of the following is the BEST way to handle this request?

A. Ask the learners to request additional training so that this unrelated topic can be covered.

B. Explain to the learners that as time permits the skill may be covered.

C. Introduce the new skill topic once the current topic is completed.

D. Inform the learners that additional material cannot be covered during the class.

Answer: B



see more CTT+ Exam (Certified Technical Trainer)