Jun 2016 updated: vcp550 dumps

VCP550 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library!

https://www.2passeasy.com/dumps/VCP550/

Pinpoint of VCP550 training materials and ebook for VMware certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated VCP550 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional on vSphere 5.5 exam Today!

2016 Jun VCP550 Study Guide Questions:

Q131. A number of virtual machines in a vSphere 5.5 DRS cluster are connected to the same virtual switch port group. After several of these VMs are migrated to another host, an administrator notices that they have lost network connectivity. The Events tab in vCenter Server shows this error message: 

Failed to initialize ethernet0. 

The vmkernel log file on the host running the affected VMs contains this message: 

Can't connect device:'port group name': Out of resources. 

Which caused this issue? 

A. Network I/O Control was enabled. 

B. The DRS cluster containing the VMs was set to Fully Automated with the Migration Threshold set to Conservative. 

C. There were insufficient uplinks configured on the virtual switches. 

D. The virtual switch port allocation was changed from the default setting. 

Answer: D 


Q132. An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements: 

.The ability to shape inbound (RX) traffic 

.Support for Private VLANs (PVLANs) 

.Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol) 

What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements? 

A. vSphere Essentials Plus 

B. vSphere Standard 

C. vSphere Enterprise 

D. vSphere Enterprise Plus 

Answer: D 


Q133. Which tool should an administrator use to modify vSphere Data Protection (VDP) backup jobs? 

A. vSphere Web Client 

B. vSphere Client using the VDP plugin 

C. VAMI on the VDP Appliance 

D. vSphere Management Appliance 

Answer: A 


VCP550  training

Leading vcp550 blueprint:

Q134. Which two steps can an administrator take to upgrade an existing VMFS2 datastore to VMFS5? (Choose two.) 

A. Attach the VMFS2 datastore to an ESX 3.x host and upgrade it to VMFS3 

B. Attach the VMFS2 datastore to the vSphere 5 host and upgrade it to VMFS3 

C. Upgrade the datastore from VMFS3 to VMFS5 on a vSphere 5 host 

D. Upgrade the ESX host attached to the storage to vSphere 5 

Answer: A,C 


Q135. An administrator needs to configure vFlash Read Cache to improve performance. 

What would benefit the most from enabling vFlash Read Cache? 

A. Virtual machines replicated with vSphere Replication 

B. Web Server virtual machines 

C. Database virtual machines 

D. Virtual machines migrated using Storage vMotion 

Answer: B 


Q136. A vSphere administrator needs to migrate a virtual machine to another datastore and host without disrupting virtual machine users. 

Which technique should the vSphere administrator use? 

A. Enhanced vMotion 

B. High Priority vMotion 

C. Low Priority vMotion 

D. Storage vMotion 

Answer: A 


2passeasy.com

Tested vmware vcp550:

Q137. The administrator has deployed a third-party virtual appliance in the organization's vSphere environment and needs to use Update Manager to maintain the third-party appliance. 

How should the administrator accomplish this task with the least administrative effort? 

A. Add a new Download Source to Update Manager to obtain updates from the third party 

B. Manually download the third-party updates to Update Manager, which will then apply them to the appliance 

C. Obtain an update tool from the third party and use it to manage updates to the appliance 

D. Identify the third-party appliance from the supported list within Update Manager 

Answer: A 


Q138. A vSphere administrator needs to configure the environment to send a notification to a monitored email address every time a vSphere alarm is triggered. 

Which procedure should the administrator use to accomplish the task? 

A. Use the vSphere web client to configure the vCenter Server SMTP settings. Edit the alarm action to send a notification email. 

B. Use the vSphere web client to configure the vCenter Server SNMP settings. Edit the alarm action to send a notification email. 

C. Use the vSphere web client to create a vCenter Server scheduled task that will send a notification email when an alarm is triggered. 

D. Use the vSphere web client to create a vCenter Orchestrator workflow that will send a notification email when an alarm is triggered. 

Answer: A 


Q139. An administrator is upgrading a vSphere Distributed Switch. The existing switch is version 

5.0 and the administrator wants to upgrade to the latest version possible. The environment contains several ESXi 5.1 hosts. 

Which two options are available to ensure that the upgraded switch will be compatible with these hosts? (Choose two.) 

A. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.5 

B. Upgrade the ESXi 5.1 hosts to version 5.5, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.5 

C. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.1 

D. Upgrade the ESXi host switches to 5.5, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 

5.5 

Answer: B,C 


Q140. The current block size of a datastore in VMFS3 is 4MB. An administrator needs to upgrade the datastore to VMFS5 and wants to change it to 1MB block size. 

Which action should the administrator take? 

A. Upgrade the datastore to VMFS 5. Select the 1MB block size option during the upgrade. 

B. Create a new VMFS5 datastore with a 1MB block size. Migrate all virtual machines from the existing datastore to the new datastore, then delete the VMFS3 datastore. 

C. Upgrade the datastore to VMFS5. Use vmkfstools to change the block size on the upgraded datastore. 

D. Create a new VMFS5 datastore with a 1MB block size. Migrate all virtual machines from the existing datastore to the new datastore. Upgrade the virtual machine hardware on the migrated VMs, then delete the VMFS3 datastore. 

Answer: B 



see more VMware Certified Professional on vSphere 5.5